Ung mor er blevet sugarbabe: Det er ikke prostitution

Den unge mor er hoppet på sugerdating-bølgen, fordi hun ikke gider et følelsesmæssigt forhold, og  fordi hun ikke finder drenge på hendes egen alder interessante nok.

- Jeg gider ikke blive anset som et stykke kød der skal kneppes og disrespekteres, og derfor har jeg valgt at prøve sugardating, skriver Nadia-Shila på sin blog.

Samtidig understreger hun, at det ikke er for at få sex.

- Nu er der nok mange der tænker, ej hvad så er hun jo prostitueret, men det er slet ikke på den måde, og jeg vil lige understrege, at jeg ikke har sex for penge, at jeg aldrig kunne finde på det og at mine sexpartnere kun kan tælles på en hånd, skriver Nadia-Shila.

Til gengæld finder den unge mor stor glæde ved at blive forkælet af mænd med penge og styr på deres liv. Dog kunne hun aldrig finde på at date gifte mænd.

- De ved hvordan de skal forkæle en kvinde, og de gør det! Selvfølgelig er der nogle stykker som ikke forstår hvad sugardating egentlig er, og det er også fint men så er det bare ikke mig de skal have, skriver hun på bloggen.

Læs også: Hannah Melissa om groft overfald på kvinde: Hun fortjente det

Nadia-Shila er ked af, at hun oplever sugardating som tabubelagt og skamfyldt, for det er slet ikke den følelse, hun sidder tilbage med.

- Dem jeg har været ude med (to) har været stille og rolige søde mænd, vi har siddet og hygget snakket og grinet over en gang god mad, og vi har fået et fantastisk selskab som begge har været glade for, skriver den unge mor.

Og skulle der være kemi til sex, vil Nadia-Shila ikke afvise det. Men det ville ifølge hende selv ikke være for pengenes skyld, men udelukkende for begærets og lysten.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip