Ung mor og kæreste tæskede kvinde: Vil have mange flere børn

Hannah Melissa Ginic har termin med sit tredje barn 1. oktober. Det er samtidig barn nummer to sammen med kæresten René Bæk og hendes tredje barn i alt.

To og en halv måned af graviditeten har den unge mor tilbragt bag lås og slå i et fængsel, hvor hun afsonede en dom for vold mod René Bæks ekskæreste. Det skriver Realityportalen

Ifølge Hannah Melissa Ginic blev der sørget for, at der var styr på det hele i fængslet, og hun fik både lov til at gå til scanninger og jordemoder. Og det kommende barn bliver ikke parrets sidste, afslører Hannah Melissa Ginic og René Bæk på Facebook.

- Ja, vi skal have flere børn. Jeg vil gerne have så mange, som jeg kan nå, lyder det fra René Bæk i en video, hvor parret svarer på spørgsmål fra nysgerrige.

Læs også: Hannah Melissa om groft overfald på kvinde: Hun fortjente det

Parret har været meget omdiskuteret i medierne, efter de i fællesskab tæskede Rene Bæks ekskæreste i en grad, hvor hun fik ufrivillig afføring under volden. Læs mere om overfaldet her: Hannah Melissas voldsorgie mod kvinde: Så brutalt var det.

Hannah Melissa Ginic fortæller på Facebook, at hun skal afsone resten af sin straf for det voldelige angreb i sit eget hjem iført fodlænke. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip