Irriteret 'Vild med dans'-deltager efter premieren: "Der er blevet gjort grin med mig"

FLINDT MOGENS, Polfoto

Efter fredagens sæsonpremiere på 'Vild med dans' føler én af deltagerne sig udstillet – blandt andet af dommerne.

Fredag aften rullede endnu en omgang 'Vild med dans' over skærmen, da 12 nye par indtog dansegulvet foran hele Danmark.

Efter udsendelse var det dog ikke alle deltagere, der var lige godt tilfreds med den måde, premieren var forløbet på. Det skriver Her & Nu.

For da ugebladet fangede deltager Søren Fauli til en kommentar, var den 52-årige skuespiller og filmmand knap så positiv.

Fauli, der i år deltager sammen med sin partner Karina Frimodt, dansede sig ellers til acceptable 13 point, hvilket var flere end to af de andre par havde fået af dommerne.

Alligevel var det Søren Fauli og Karina Frimodt, der af seerne blev sendt i omdans næste fredag - en afgørelse der ærgrede parret.

Foto: Polfoto

Men da Her & Nu snakkede med Søren Fauli efter programmet, var det hverken omdansen, de 13 point eller sin præstation på dansegulvet, som Fauli var oprørt over.

 

I stedet mente han, at programmet havde fokuseret alt for meget på hans rolle som skildpadde i de række tv-reklamer for Toms, som efterhånden ligger nogle år tilbage.

- Jeg synes, der er blevet snakket for meget om noget med en skildpadde. Og jeg synes, der er blevet gjort grin med mig. Men det må jeg ikke sige, sagde Søren Fauli blandt andet, inden partneren Karina Frimodt skyndte sig at afbryde og sige, at det på ingen måde var tilfældet.

Først på næste fredag ved Søren Fauli og Karina Frimodt, hvem de skal i en omdans med, og hvorvidt de to må vinke farvel til deres deltagelse i årets konkurrence.

Kun 6 af de i alt 12 par var nemlig på dansegulvet i aftes. Derfor skal parret vente en hel uge, før de kan komme i omdans.

Dagens Gossip