Aalborg Håndbold sejrer mirakuløst over Team Tvis

20/12/2014

Aalborg Håndbold leverede lørdag et nærmest mirakuløst comeback i udekampen mod Team Tvis Holstebro i Boxer Herreligaen i håndbold.

Træner Jesper Jensens hold var bagud 12-21, da der resterede cirka 17 minutter af kampen.

Alligevel endte kampen 24-23 i Aalborg Håndbolds favør.

38 sekunder før tid scorede Emil Berggren det afgørende mål, der sikrede gæsterne sejren.

Simon Jensen, Christian Jensen, Emil Berggren og Martin Larsen scorede alle fire mål for Aalborg, mens Michael Damgaard fra Team Tvis Holstebro blev kampens topscorer med seks mål.

Med sejren har Aalborg Håndbold 27 point for 18 kampe, mens Team Tvis Holstebro har 20 point.

KIF Kolding København fører ligaen med 33 point efter en sejr på 24-20 hjemme over Bjerringbro-Silkeborg, der har 23 point.

BSV kom ellers foran 4-2 i kampen mod KIF Kolding København i Brøndby Hallen, men herefter overtog hjemmeholdet kontrollen med kampen.

Efter en pauseføring på 11-8 rykkede den københavnsk-jyske klub fra gæsterne i anden halvleg, og BSV kom ikke tættere på end to måls afstand.