KIF Kolding København vinder mændenes Super Cup

22/08/2014

KIF Kolding København fortsætter, hvor holdet slap i sidste sæson. De danske håndboldmestre nappede fredag aften den nye sæsons første pokal, da Aalborg Håndbold i kampen om Super Cup blev slået med 17-16 hjemme i Gigantium efter en medrivende afslutning.

Det lignede ellers en klar KIF Kolding København-sejr, da holdet kort inde i anden halvleg bragte sig foran 14-8 mod et hjemmehold, der slet ikke kunne få gang i målscoringen.

Men koldingenserne, der gav comeback til de langtidsskadede profiler Lasse Boesen og Kim Andersson, tabte pusten, holdt 13 minutters scoringspause og var ved at smide det hele på gulvet.

Efter storspil af den nyindkøbte svensker hugger Emil Berggren kom nordjyderne op på 13-14, og så var der åbnet for et drama i de sidste minutter.

Men det var også Berggren, der havde to dyre afbrændere i slutfasen, det sidste få sekunder før tid, hvor Aalborg havde chancen for at nå helt op.

Kasper Hvidts redning til sidst betød, at årets første håndboldpokal ender i pokalskabet hos KIF Kolding København.