Landin og Rhein-Neckar uddeler klø til Barcelona

20/04/2014

Man skal nok være forsigtig med at afskrive FC Barcelona, også når det gælder håndbold.

Men det ser skidt ud for de suveræne spanske mestre, når det gælder om at komme med til Final 4-stævnet i Köln i maj, hvor Champions League-mesteren skal findes.

Jesper Nøddesbo og holdkammeraterne tabte det første kvartfinaleopgør mod Niklas Landin og Rhein-Neckar Löwen med 31-38, og dermed er der noget, der skal hentes ind, når de to hold mødes på lørdag igen.

Det kunne endda være blevet til en langt større målforskel, for tyskerne spillede en forrygende første halvleg og løb fuldstændigt spanierne over ende.

22-14 stod der ved pausen, og undervejs i anden halvleg førte Rhein-Neckar Löwen på et tidspunkt med 11 mål.

Ud over en god præstation af Niklas Landin i målet var det især venstrefløjen Uwe Gensheimer med 14 mål, der gik forrest hos hjemmeholdet.

Mod slutningen af kampen var det dog som om, at kræfterne svandt hos værterne. Barcelonas Nikola Karabatic derimod havde masser af kræfter tilbage.

Franskmanden sørgede med en stribe gode soloaktioner for, at der stadig er noget at spille om i returopgøret.

Det var blot anden gang i sæsonen, at Barcelona tabte. Holdet har været suverænt i den hjemlige liga, og kun Metalurg fra Makedonien har formået at slå spanierne i Champions League-gruppespillet.