Pokalhåndbold: KIF er klar til Final Four efter drama

23/10/2014

Der var drama for alle pengene, da de forsvarende pokalmestre fra KIF Kolding København onsdag aften indløste billet til pokalturneringens Final Four-stævne efter sejr i to gange overtid mod GOG Håndbold.

KIF har derfor stadig muligheden for at forsvare pokaltitlen, som holdet vandt sidste år.

Det holdt dog hårdt. I den ordinære spilletid bølgede kampen frem og tilbage, og længe så det ud til, at hjemmeholdet fra GOG skulle lave overraskelsen.

Men i slutfasen kæmpede udeholdet sig dog tilbage, og derfor sluttede den ordinære spilletid 27-27.

De hårdtprøvede tilskuere måtte herefter ud i to hårde omgange af den forlængede spilletid, før udeholdet til sidst kunne tage det afgørende stik.

På et straffekast sekunder før tid kunne svenske Martin Dolk afgøre kampen, og ligesom i søndagens opgør mod FC Barcelona var venstrefløjen sikkerheden selv.

Opgøret sluttede 36-35 til KIF Kolding København, og de danske meste er dermed klar til Final Four-stævnet i marts.

Her får KIF selskab af Aalborg Håndbold, Team Tvis Holstebro og Skjern, der også indløste billet til Final Four onsdag aften.

Aalborg Håndbold slog sikkert Sønderjyske på udebane med 26-21 - en sejr der blev grundlagt på en flot første halvleg, hvor nordjyderne førte hele 18-10 ved pausen.

Også Skjern sejrede sikkert med 27-21 over Ajax København fra første division, mens Team Tvis Holstebro slog Skanderborg med 29-25 på udebane.

Pokalturneringens Final Four-stævne spilles den 28. og 29. marts.