7-årige Freja jagtet af klovn med kniv på vej til skole

Freja cyklede til skole i Malling i Østjylland, da en mand klædt ud som klovn pludselig begyndte at forfølge hende med en kniv.

En 7-årige skolepige er tirsdag morgen blevet jagtet af en klovn. Manden fulgte efter hende i en bil, inden han steg ud og begyndte at løbe efter hende med en kniv.

En syvårig pige blev tirsdag morgen udsat for en særdeles uhyggelig hændelse i Malling ved Aarhus. Det skriver Stiften.dk

Mille Linnet Jakobsen fortæller til Aarhus Stiftstidende, at hende datter var på vej til skole på sin cykel, da hun pludselig blev forfulgt af en mand, der var klædt ud som klovn.

Han kørte efter hende og steg efterfølgende ud, hvorefter han begyndte at jagte hende med en kniv i nærheden af skolen.

- Hun fortæller, at en mand havde fulgt efter hende i en bil og pludselig står ud og begynder at løbe efter hende med en kniv, klædt ud som en klovn, siger Mille Linnet Jakobsen til avisen.

Mille Linnet Jakobsen har valgt at fortælle om den voldsomme oplevelse, fordi hun håber, at gerningsmanden derved bliver afskrækket fra at gøre noget lignende en anden gang. 

Læs også

Fremmed kvinde dukkede op til begravelse: Så opdagede den afdødes mor den rystende sandhed

Skoleleder Mikael Bugge Andreasen fortæller til Stiften.dk, at pedellen på skolen vil gå rundt i området morgen og aften for at tjekke, om gerningsmanden stadig er i området. 

- Det er et enestående tilfælde, men vi tager det meget alvorligt og vil gøre, hvad vi kan, for at få det lukket ned så hurtigt, som det kan lade sig gøre.

Mille Linnet Jakobsen og skolelederen er begge i gang med at melde episoden til politiet. Hun fortæller, at hendes datter selvfølgelig er skræmt, men at hun alligevel tog i skole efter oplevelsen, fordi hun føler sig tryg på skolen.

Hun tilføjer dog, at der nok kommer til at gå noget tid, inden Freja har lyst til at cykle alene i skole igen. 

Christopher var på camping med sine to børn - sekunder efter fanger kamera katastrofen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip