Betaler du med Mobilepay? Så kan du være heldig at få denne besked i dag

Foto: Polfoto

En ny funktion på Mobilepay skal gøre det en hel del sjovere at handle ind med Mobilepay i stedet for Dankortet.

Mobilepay er en af de mest downloadede og brugte apps herhjemme, da den smarte tjeneste til overførsel af penge findes på stort set samtlige smartphones i Danmark. 

Den smarte app er ganske enkelt uundværlig, når der skal overføres penge mellem venner, eller når en kollega har været nede og hente frokost på den lokale smørrebrødsjomfru eller grillbar. 

Men Mobilepay kan også bruges som betalingsmiddel i flere forretninger, og det vil en ny lodtrækning nu sætte fokus på, skriver Danske Bank i en pressemeddelelse. 

Fra i dag kan man nemlig være heldig at få sine penge tilbage, når man betaler med Mobilepay i udvalgte forretninger eller apps.

Læs også

Endelig! Sådan slipper du for denne irriterende funktion på Facebook

Funktionen hedder Mobilepay Back, og det eneste man skal gøre, er at betale med Mobilepay i sin lokale butik og så kan man efter få sekunder modtage en besked, hvor der står, at ens køb var gratis.

- Vi har udviklet en algoritme, der tilfældigt udvælger vindere flere gange dagligt og op mod 21.000 gevinster er på spil, siger Peter Kjærsgaard, der er presseansvarlig ved MobilePay til BT.

Betaler du med Mobilepay hos frisøren eller i kiosken, så kan du være heldig at hele beløbet for dit køb kommer tilbage, så du ikke selv skal have penge op ad lommen. 

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Der er dog en beløbsgrænse på maksimalt 1500 kroner, så den nye racercykel eller besøget på værkstedet kan du altså ikke få godtgjort via Mobilepay.

Til gengæld er man med i lodtrækningen, hvad enten man overfor til en butik via telefonnummer, den hvide betalingsboks eller via en app, der understøtter betaling via Mobilepay. 

21-årig anholdt: Lokkede nøgenbilleder ud af unge drenge

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip