Bjarne fandt pakker smidt udenfor: 'Hvis du ikke får din post, så kig i grøftekanten'

Bjarne fandt fem pakker smidt i en grøftekant. Foto: Privat foto

PostNord er havnet i endnu en møgsag, efter at 63-årige Bjarne Lauritsen fandt fem pakker i en grøft. ‘Det må ikke ske’, lyder det fra PostNord.

Det var en helt almindelig fredag morgen, den 7. april, da 63-årige Bjarne Lauritsen fra Seest, nær Kolding, stod i køkkenet, hvor han nød formiddagskaffen og kiggede ud af køkkenvinduet.

- Jeg står og kigger ud af mit køkkenvindue, hvor jeg jeg kan ud på vejen og kigge ind i et grønt område, og jeg står og nyder kaffen, mens jeg ser ud på markerne. Pludselig ser jeg en pakke ligge ude i grøften, siger Bjarne Lauritsen til Dagens.dk.

Da den 63-årige mand går ud og kigger nærmere, så ligger der ganske rigtigt fem pakker i grøften. 

Da han stadig kan høre postbudet køre rundt på scooteren, tager han kontakt til postmanden og konfronterer ham med de tabte pakker.

Læs også

Hjemløse mænd og hund i parkeringskælder blev hånet - nu har fremmede valgt at hjælpe

- Så fanger jeg ham på knallerten, og så grinede han af mig, da jeg spurgte, om han havde tabt pakkerne. Det synes jeg, var flabet, at han stod og grinede af mig, så jeg tog selv kontakt og ringede til modtageren af pakkerne, og hun blev glad, da jeg ringede, siger Bjarne Lauritsen til Dagens.dk. 

Efter lidt kontakt mellem PostNord og Bjarne Lauritsen ringede postvæsenet på Lauritsens dør og hente de tabte pakker - med røde ører.

Siden har en af Bjarne Lauritsens veninder delt et opslag på PostNords Facebook, der er blevet delt over 5.000 gange i løbet af i dag, hvor andre brugere også deler dårlige oplevelser med PostNords pakkeomdeling.

Tasken burde være lukket
Det er Michael Frølich, der er chef for distribution i PostNord, som har ansvaret for distribution af pakker og breve i hele Danmark, og han beklager forløbet.

- Det, der sker er, at de mindre pakker bliver kørt ud med scooter, og så får han simpelthen tabt det her bundt med pakker, hvilket ikke burde kunne ske, da taskerne burde jo være lukket, siger Michael Frølich til Dagens.dk  

At postbudet ikke tog imod pakkerne, da Bjarne Lauritsen kontaktede ham, er uforståeligt for Michael Frølich:
 
- Det lyder meget mærkeligt og er bestemt ikke sådan, vores postbude skal opføre sig. Jeg er ked af, at Bjarne har haft den oplevelse, og det er bestemt noget, jeg vil følge op på med det samme, siger Michael Frølich.

Læs også

Natalie pakkede en cheeseburger ud til sin 2-årige søn - så opdagede hun den livsfarlige detalje

Når mindre pakker leveres, så skal der overholdes en række regler, hvilket ikke var sket i denne sammenhæng.  

- Vi har en række procedurer, så vi husker vores medarbejdere på at lukke taskerne, når de tager afsted. Når man kører mange pakker afsted hver dag, så er det møgærgerligt, at man finder fem pakker i en grøft, så er der en fejl, og det må simpelthen ikke ske. Vi måler i hvert enkelt område, og vi tjekker alle leveringer, men her er der sket en ærgerlig fejl, siger Michael Frølich.

Hos Bjarne Lauritsen er tilliden til PostNord forsvindende lille efter forløbet med de tabte pakker.

- Det er sgu da sørgeligt, at folk ikke får det, de skal, når de nu betaler for det. Man skal have tillid til dem, der skal levere ens pakker. Jeg har ingen tillid tilbage, og jeg prøver at undgå dem og betaler gladeligt lidt mere for den fornøjelse, siger han til Dagens.dk.

Se det virale opslag herunder.

Mor filmer 2-årig datter i smug, da hun hører underlige lyde fra hendes værelse. Bliver forundret, da hun ser dette syn

Dagens Gossip