Bonnie risikerede at miste sønnen: Her er kommunens afgørelse

Danskerne lærte for alvor Bonnie Cleo Andersen at kende i DR-dokumentaren 'Bonnie og de tusinde mænd', hvor man følger hendes liv som prostitueret, mens hun kæmper for at holde sig selv i live.

I dag skulle en anden kamp i Bonnie Cleo Andersens liv så afgøres. Hun har længe været i kamp med først Sorø Kommune, dernæst Ankestyrelsen og nu Ringsted Kommune om, hvorvidt hun kunne tage sig af sin 10-årige søn.

Det skriver Ekstra Bladet.

Og her i dag kort før klokken fem fik den kamp så en ende og afgørelse for 41-årige Bonnie Cleo Andersen.

Et panel bestående af en dommer, kommunalpolitikere og udvalgsmedarbejdere, besluttede efter et to timer langt møde, at Bonnies 10-årige søn får lov til at blive i hjemmet.

- Jeg er lettet. Jeg er glad, og jeg er samtidig knust over den kamp vi har skullet igennem. Allermest for min søn, siger Bonnie Cleo Andersen, som Ekstra Bladet mødte kort efter afgørelsen.

Læs også: 4-årig pige groft mishandlet og vanrøgtet i flere år: Troede hendes navn var ”Idiot”

Dem 41-årige kender om nogen, hvad det vil sige, at skulle vise sit værd som mor.

For det er tredje gang, at Bonnie Cleo Andersen har skullet vise sit værd som mor for myndighederne.

Allerede tilbage i december 2015 besluttede Ankestyrelsen, at sønnen skulle anbringes udenfor hjemmet. På daværende tidspunkt boede Bonnie Cleo Andersen i Sorø Kommune.

Sorø Kommunen valgte dog at indbringe sagen for Børn- og Ungeudvalget, der i februar i år kom frem til Bonnies søn kunne blive hos hende

Men da Bonnie Cleo Andersen i år flyttede til Ringsted Kommune begyndte en ny vurderingen af hendes evner som forælder.

Men nu er de så altså sat punktum for denne diskussion

Til Ekstra Bladet fortæller Bonnie Cleo Andersen, at familien skal fejre de gode nyheder med en aften i hjemmet blandt venner.

- Og så skal vi have min søns skole på plads. Jeg glæder mig til, at vi kan begynde at hele og komme videre nu, siger Bonnie Cleo Andersen.

Ekstra Bladet skriver til slut, at sønnens navn er undladt på grund af sagens følsomme karakter.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip