DF’er revser kendt sangerinde: ‘Hun er pløkåndssvag’

Foto: NIELS AHLMANN OLESEN/Scanpix

Står det til Kenneth Kristensen Berth fra Dansk Folkeparti, så behøver de danske villaveje ingen kulturel berigelse.

I et interview med magasinet Vores Børn har sangerinden Stine Bramsen for nylig efterlyst lidt mere diversitet på de danske villaveje.

Ønsket kommer efter, at hun selv er flyttet i villa sammen med sin mand og to sønner, men nu savner børn på vejen, der ikke alle har danskklingende navne. Det skriver Alt.dk.

- Jeg er træt af, at vores dreng skal gå i en vuggestue, hvor der ikke er en, der hedder Muhammed, siger hun i den nyeste udgave af Vores Børn.

Linda købte ind i Aldi: Fandt uhyggelig overraskelse blandt bananerne, da hun kom hjem

Denne udtalelse er dog i den grad faldet Dansk Folkepartis EU-ordfører, Kenneth Kristensen Berth, for brystet. Derfor satte han sig torsdag morgen til tasterne og kritiserede sangerinden i skarpe vendinger i et Facebook-opslag.

- Der er altså mange kendte, der er pløkåndssvage - f.eks. sangerinden Stine Bramsen, der er sur over, at hendes barn ikke skal gå i vuggestue med fremmede, står der indledningsvis i opslaget, hvor han efterfølgende refererer til den tidligere forsanger i popgruppen Alphabeat som ‘damen’.

- Tænk, hvis det virkelig var en prioritet for damen, så skulle det nok være muligt for damen at finde en børnehave i nærheden, hvor der var indtil flere Muhammed’er, lyder det videre fra DF’eren, der afslutningsvis har et godt råd til Stine Bramsen.

Kongelige i pengeknibe: Kongehuset har gigantisk underskud

- Er der ikke nok Muhammed’er der, er der altid muligheden for at flytte til Saudi Arabien, hvis Stine Bramsen har brug for yderligere kulturel berigelse, afslutter Kenneth Kristensen Berth.

I interviewet med Vores Børn forklarer Stine Bramsen, at hun synes, det er vigtigt, at hendes børn får en forståelse for andre kulturer. 

Kommaregler - Har du styr på kommareglerne? Her finder du en udførlig guide til kommaregler ifølge dansk sprognævn.

- Det er vigtigt for os, at vores børn vokser op med en forståelse for, at der findes forskellige religioner og mennesker fra forskellige steder i verden – som også er danske på deres egen måde, siger hun til magasinet.

Du kan se Kenneth Kristensen Berths Facebook-opslag herunder:

Tidligere har Kenneth Kristensen Berth også set sig sur på et stykke plastiklegetøj fra Tiger: 'Ligner dette ikke en sandslot-moske?

Dagens Gossip