Jesper fik et chok på sin morgentur - kæmpehaj lå med åben mund i vandkanten

Der er hajer i det danske farvand. Og ikke kun små af slagsen. Det ved Jesper Thostrup fra Ishøj om nogen, efter at han fandt en stor en af slagsen på sin morgentur onsdag morgen.

- Jeg troede først, at det var en delfin. Men da jeg så så, at der hang tænder ud af munden på den, så kunne jeg godt regne ud, at det var en sildehaj, siger han til TV2 Lorry.

Jesper Thostrup er specialarbejder i Køge Bugt Strandpark og holder derfor opsyn med kyststrejkningen i området. Det er dog ikke hver dag, han finder dyr af denne kaliber.

Krabaten skydes til at veje cirka 15 kilo og er 140 cm lang. 

Dyrets bug var skåret op og tømt for indvolde, så Jesper regner med, at den først har været en tur i nogle fiskeres klør, men at de så har fået kolde fødder over at hive den ombord, da det er ulovligt at fiske de fredede sildehajer.

Hajen skal behandles og udstoppes, og indtil da må man nøjes med at se de flotte billeder:

-  Strandparkens Jesper fandt denne haj i strandkanten i morges. 140 cm lang, ca. 40 kg. Her på badebroen ved Hyldebro. Formentlig en sildehaj, skriver facebookgruppen "Strandens Venner" således, der har lagt billederne nedenfor på sin facebookside:

Læs også: Folk valfarter til: Denne kæmpe haj er skyllet i land i Thyborøn

Dagens Gossip