Kalle raser over julemad på plejehjem: Det kan man ikke være bekendt!

- Det kan man fandeme ikke tilbyde folk. De ældre mennesker er årsag til vi har et godt samfund, og så gør man det mod dem, siger Kalle Hansen.

I disse dage har mange danskere travlt med at proppe sig med masser af lækkert julemad, men ikke alle får fornøjelsen af at sætte tænderne i de lækre sager og traditionsrige måltider.

Kalle Hansen fra den sjællandske stationsby Lille Skensved var langt fra imponeret, da han i går overværede serveringen af et julemåltid til beboerne på Nørremarken Plejehjem ved Køge.

Derfor lagde han tidligere i dag et fotografi af det tarvelige måltid til de ældre borgere op på Facebook, og på seks timer er de mildest talt ikke særlige indbydende julemåltider blevet delt over 8.000 gange.

- Billedet taler for sig selv, siger Kalle Hansen til Dagens.dk.

Læs også: Kantinemedarbejder fyret for at give fattig pige gratis mad

Han forklarer, at han ofte er henne på plejehjemmet for at besøge sin kommende svigermor, og han har flere gange lagt mærke til, at måltiderne ikke er særligt appetitlige.

Besøg KBH.dk for seneste nyheder fra København og omegn.

- Men det her var altså bunden, siger Kalle Hansen med henvisning til plejehjemmets servering 1. juledag.

- Det kan man fandeme ikke tilbyde folk. De ældre mennesker er årsag til vi har et godt samfund, og så gør man det mod dem, siger Kalle Hansen.

Han fortsætter:

- Det er desværre sådan, at beboerne ikke tør sige noget, da de er bange for at få en dårligere behandling. Men jeg følte et ansvar, da jeg så det, siger Kalle Hansen om årsagen til at dele fotoet på nettet.

Dagens.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Køge Kommune.

Se Kalle Hansens opslag på Facebook her:

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Her ses et festmåltid leveret fra det danske madhus til beboere på nørremarkens plejehjem. Jeg var selv tilstede 1...

Opslået af Kalle Hansen på 26. december 2015

 

Dagens Gossip