Kendt modedesigner kommer afviste specialklasse-børn til undsætning: Kom med i Odense Zoo

Det er faldet modemanden Jim Lyngvild for brystet, at ikke alle elever var inviteret med til festlighederne, da Kronprinsesse Mary skulle indvie den nybyggede Aabybro Skole.

I går fortalt vi på Dagens.dk om en episode på Aabybro Skole, hvor nogle forældre rasede over, at deres børn ikke måtte være til stedet, under besøget af Kronprinsesse Mary.

Disse børn tilhørte skolens specialklasser, og de blev sendt væk på dagen for besøget. Til TV2 Nord har skolens leder tidligere forklaret det sådan:

- Jeg er ked af at høre, at det er sådan forældre oplever det på. Den måde det har været tænkt fra skolens side har været direkte modsat, nemlig en inkluderende proces ved at møde børnene med de behov, de har. Vores hensigt har været det stik modsatte,  g på ingen måde at ekskludere dem, forklarer Kristina Fooken Jensen, skoleleder på Aabybro Skole, til TV2 Nord.

Læs også

Forældre raser over Mary-besøg: Specialklasse-børn måtte ikke være med og blev sendt væk

Hele misæren er har gjort den kendte modedesigner Jim Lyngvild rasende.

Derfor inviterer han nu de afviste elever til hygge på Ravnsborg. Det skriver han om på i et opslag på sin Facebookprofil.

- Hvad fanden er det for en syg holdning at have, skoleleder Kristina...?! At sende special-klasserne på udflugt for at "skærme og møde eleverne" er dog en syg holdning, raser Jim Lyngvild i opslaget.

Her pointerer han også, at kronprinsessen rent faktisk er vant til børn med specielle behov.

- Mary er NETOP - gennem Mary Fonden - specialist i børn der bliver mobbet og jeg synes det lugter af at I udelukker nogle børn fra fællesskabet. Hvor politisk korrekt du end gerne vil lyde! - fordi du ved (og kan mærke) at DU har dummet dig!

Derfor ser han ingen anden mulighed, end selv at give børnen noget at glæde sig over.

- Jeg inviterer hermed alle specialklasserne til hygge på Ravnsborg og i Odense Zoo hvis de vil!!!

Dagens Gossip