Medina raser mod medierne: I skrive negativt om f…. alt

Medina er netop kommet hjem fra en noget omdiskuteret tur til Jordan, hvor hun har været nede og se på flygtningenes forhold.

Og da Ekstra Bladet møder den ny-forlovede sangerinde torsdag til modeuge i København, vil hun heller tale om mediernes negative historier end om hendes forlovelse med modellen Sebastian Lund.

- At høre historier og rent faktisk vide, hvad folk er igennem... Det er noget, som danskerne herhjemme nogle gange godt kan glemme - at det er dybt traumatiserede mennesker, der er flygtet af en grund. Jeg synes, der er gået for meget sur politik og sure kommentarer i det. Folk glemmer, at det bare er mennesker, raser Medina ifølge Ekstra Bladet og fortsætter:

- Det er 'fucking' sejt at bruge tid på at hjælpe andre mennesker i alle mulige henseender. Det går lidt tabt i, at medierne har travlt med kun at skrive negativt om 'fucking' alt. Det gør mig rigtig ked af det, at også saglige medier efterhånden er ved at gå ned ad den der reality-vej på en eller anden måde. Jeg synes, det er mega sørgeligt.

Det er dog umiddelbart ikke helt til at vide præcist hvilke negative historier, sangerinden henviser til.

Selv er Medinas egen far flygtning fra Chile.

Læs også: Medina overrasker alle: Jeg skal giftes!

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip