Mor dræbt af betonflise i grotesk motorvejskast: Nu samler danske fodboldfans ind til 5-årig søn

Drengens mor er død, og faren ligger i koma. Nu får en femårig dreng, hvis liv ligger i ruiner efter nogen kastede en betonflise ned på bilen fra en motorvejsbro, uventet hjælp.

En tysk familie fik smadret sin tilværelse den 21. august, da ukendte gerningsmænd kastede en betonflise ned på deres bil fra en motorvejsbro ved Odense.

Sagen, der har efterladt en femårig dreng moderløs og med en far i koma, har rørt hele Danmark og ikke mindst en dansk fanklub til den tyske fodboldklub Dortmund, hvor familien kommer fra.

Derfor har klubben lavet en indsamling til den femårige dreng, som kan ende med at blive forældreløs, skriver Ekstra Bladet

Allan Mortensen, som har startet indsamlingen, vil gerne undskylde over for drengen på danskernes vegne.

- Jeg kan ikke helt forklare, hvorfor det er mig, der blev initiativ tager til det her. Men jeg synes Danmark burde undskylde til den her familie. Pengene giver ikke moren og måske faren tilbage, men hvis man er forældreløs kan det være godt at have en god opsparing, siger han.

Læs også

Så skete det igen: Kasteskyts fra bro rammer bilist på Fyn

Håbet er, at drengen kan bruge pengene på uddannelse og andet, som hans forældre måske ikke kan hjælpe med.

Familien kommer fra Dortmund-området ligesom fodboldklubben, Allan Mortensen og de andre i forsamlingen af fans holder med. De fik skrabet 835 kroner sammen til sønnen, men Allan Mortensen mente ikke, at det var nok.

Han slog opsamlingen op på Facebook, og indtil videre er der indsamlet 92.000 kroner.

Allan Mortensen håber, at indsamlingen kan nå op på 100.000 kroner. Han vil forsøge at tage kontakt til den tyske ambassade eller borgmesteren i Dortmund for at få hjælp til at overrække pengene til drengen.

Ligger stadig i dyb koma
Drengens mor døde på stedet, da en betonflise på 30 kilo ramte familiens bil, mens de var på vej hjem fra ferie i Sverige ad motorvejen på Fyn.

Den femårige slap selv nærmest mirakuløst med småskrammer, mens hans far blev livsfarligt kvæstet.

Han ligger stadig i koma på hospitalet i Odense. Lægerne er bekymrede for, om han nogensinde vågner igen.

Læs også

Familie bag rattet i dødsulykke på sønderjysk motorvej

Familiemedlemmer fra Tyskland har hentet drengen, som er hjemme igen.

Dagens Gossip