Mystisk sag: Bikini-klædt kvinde vandrer hvileløs og forfrossen rundt om natten

Aabenraa Lokalpoliti ved ikke helt, hvad de skal stille op med de 12 henvendelser, de indtil videre har fået fra bekymrede borgere, der melder, at de har set en 27-årig, tysk kvinde rende rundt letpåklædt, forvirret og iskold. Det skriver JyskeVestkysten.

Kvinden vandrer rundt i bikini i områderne omkring Frøslev, Kliplev og Vilsbæk, hvor hun eftersigende overnatter i shelters i skovområder og har fået mad og et varmt bad af bekymrede borgere.

- Nogle borgere har sørget for, at hun har fået et bad, noget at spise og varmt tøj på. Men når hun smutter, tager hun tøjet af igen og går tilbage i letpåklædt tilstand, fortæller sektionsleder hos Aabenraa Lokalpoliti, Sønke Iversen til JyskeVestkysten.

Teknisk set gør hun ikke noget forkert eller ulovligt, og når politiet har kontaktet hende, kræver hun sin frihed, selvom hun virker forfrossen, underernæret og ustabil. Der skal derfor mere til, førend ordensmagten kan gøre yderligere.

- Vi kan ikke tvangsindlægge hende, så længe der ikke er beføjelser til det. Lige nu er vejret varmt, og derfor kan hun godt klare at leve ude i det fri. Men hun er på grænsen til, at vi griber ind, for vi kan ikke tåle, at hun lider overlast, uddyber Sønke Iversen til mediet.

Kvinden stammer ifølge politiets oplysnigner fra Bayern, hvor hun har en værge. Hun kan dog hverken udvises, indlægges eller arresteres, og derfor må politiet vente, til der sker en udvikling. Det er en gråzone, meddeler de til bekymrede borgere.

 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip