Jubel hos Norwegian: Kåret til verdens bedste flyselskab

Det velkendte lavprisflyselskab har netop fået en pris som verdens allerbedste flyselskab.

Om turen går til Stockholm, Paris eller New York, så er der mange flypassagerer, der hver da sætter sig til rette i et flysæde i Norwegian. 

Det norske flyselskab har i den grad fået luft under vingerne herhjemme, og nu er firmaet bag flyene med de postkasserøde næser blevet kåret som verdens allerbedste flyselskab, skriver Nettavisen.

Det er repræsentanter fra flybranchen, der har kåret selskabet til en topplacering på CAPA Global Aviation Summit, som blev afholdt torsdag aften i London. 

Dommerpanelet udpegede Norwegian som vinder på grund af en ny strategi, der sikrer billige billetter, flere internationale afgange og brugen af en ny flytype, der gør det endnu billigere for både selskabet og passagerer at rejse mellem forskellige verdensdele. 

Læs også

Hvalpen Rocco døde i frygtelig ulykke i sit hjem: Knust ejer advarer mod skjult fare

- Norwegians innovationsevne og brug af ny teknologi har ændret luftfarten. Selskabet er i færd med at udvikle sig fra et europæisk lavprisselskab til et globalt selskab, som stadig flere rejsende kender til, siger Peter Harbison, der er bestyrelsesformand i CAPA.

- Det er en glæde at tage imod prisen på vegne af alle dedikerede medarbejdere i Norwegian. Jeg er stolt over, at Norwegians lave priser, nye og brændstofeffektive fly, hyggelige service og globale udvidelse anerkendes i branchen, siger direktør i Norwegian, Bjørn Kjos i en udtalelse. 

Læs også

Skylder du penge? Så risikerer du en grum overraskelse i næste uge

Det er dog ikke første gang, at Norwegian modtager hæder og priser som flyselskab. 

Tidligere i år blev selskabet kåret som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter for tredje år i træk og Europas bedste lavprisselskab for femte år i træk af SkyTrax World Airline Awards. 

Billede af kage spreder kvalme på nettet: Ville du spise et stykke?

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip