Nu igen: Tre unge arresteres for at smide tunge ting fra motorvejsbro

Foto: Polfoto arkiv

"Det her er jo en fuldstændig tåbelig handling, som vi ser med meget stor alvor på", siger vagtchefen.

21. august i år mistede en ung mor livet i en ulykke, da ukendte gerningsmænd smed tunge betonfliser og sten ned på motorvejen fra en bro på Fyn.

Sidenhen er flere lignende hændelser blevet afdækket i medierne – og senest et tilfælde, hvor flere gerningmænd kastede med tunge genstande fra en gangbro uden for Aalborg, hvorfra de ramte en personbil samt en ambulance under udrykning med en hjertestopspatient.

Læs også

Ambulance ramt af sten fra gangbro: Politiet jagter nye gerningsmænd

En efterlysning i medierne ledte politiet på sporet af to 17-årige mænd, som de onsdag kunne meddele var anholdt og sigtet i sagen.

Nu er der sket endnu et tilfælde af den hovedløse gerning med at kaste ting ned fra broer og mod biler. Mens Nordjylland Politi kunne melde om anholdelser onsdag, kunn Østjylland Politi arrestere tre andre unge mænd I alderen 16 til 20 år for at have smidt en sparydåse ned fra motorvejsbroen ved E 45 under Gl. Viborgvej ved Aarhus. Det skriver DR Østjylland.

- De to er blevet løsladt, og den ene 16-årige sidder stadig på politigården og skal fremstilles i grundlovsforhør i formiddag, fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi Per Bennekow til mediet.

Han uddyber:

- Det her er jo en fuldstændig tåbelig handling, som vi ser med meget stor alvor på, siger vagtchefen desuden. 

Dagens Gossip