Nybagte lottomillionærer i panik: Havde givet posen, hvor kuponen lå, væk

En mand fra Nykøbing Falster er sammen med sin ven blevet millionærer, da lottotallene blev trukket lørdag.

Han har valgt at være anonym, men vil godt stå ved, at han er i 40’erne, spiller lotto hver uge med en ven og bor i Nykøbing Falster.

Manden nåede at få sig en forskrækkelse, for det viste sig, at hans kone havde givet den pose væk, som han havde lagt kuponen i.

Posen var blevet givet til konens far. Til alt held havde de alligevel tømt den og seks millioner kroners-kvitteringen blev fundet imellem nogle blade.

Nu skal de to venner, som plejer at spille sammen, dele den store gevinst.

Læs også: Amerikaner kan vinde rekordsum på 6,4 milliarder i lotto

Manden havde tjekket kuponen lørdag aften og havde godt set, at der var flere tal, der var rigtige.

Han havde dog oplevet at have rigtige tal før, så han ville tjekke den igen søndag morgen.

Her gik det op for begge venner, at den var god nok, og de ringede til hinanden. Da de fik det tjekket i kiosken, kunne manden bag skranken fortælle dem, at der var gode ting i vente.

- Jeg fik at vide, at der var en gevinst på over 9.999 kroner. Det bliver en god dag, sagde jeg til forhandleren, da jeg gik ud, griner han.

Da de ringede til Danske Spil fik de beløbet bekræftet, og det blev fejret med det samme. Der blev skålet i både øl og champagne.

- Det er ikke rigtigt til at forstå. Det er helt uvirkeligt, at man pludselig har vundet så mange penge, siger han og fortsætter:

- Jeg har altid tænkt, at hvis jeg en dag fik råd, skulle jeg have en jolle. Nu kan det godt være, den jolle bliver lidt større, griner han.

Vinderkuponen blev købt i Jacks Kiosk, som ligger Marielyst Strandvej i Væggerløse 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip