Omfattende sporarbejde på Køge Bugt-banen forsinket

Sporarbejdet på Køge Bugt-banen bliver ikke færdig som planlagt. Forsinkelser hos en underleverandør betyder, at banen vil være påvirket af arbejdet to uger længere, end tidligere forventet.

Det skriver Banedanmark i en pressemeddelelse.

- Jeg skal beklage over for passagererne og naboerne til banen, at det er nødvendigt at forlænge fornyelsesarbejdet med to uger på Køge Bugt-banen.

- Vi er meget ærgerlige over at stå i denne situation, hvor en forlængelse af projektet desværre er eneste mulighed for at blive færdige med de arbejder, der udestår, skriver Steen Neuchs Vedel, anlægsdirektør i Banedanmark.

Forsinkelsen betyder, at arbejdet nu ikke som planlagt vil være færdigt 29. august men først 12. september.

Baggrunden er, at underleverandøren til arbejdet, M.J. Eriksson, ikke har kunnet skaffe de nødvendige maskiner til at løse opgaven inden for den tid, der var planlagt.

Maskinerne skulle komme fra andre opgaver i blandt andet Italien.

- Vi må erkende, at vi har haft problemer med at få disse specialmaskiner frem til tiden.

- Vi har i et rigtigt godt samarbejde med Banedanmark og Trafik- og Byggestyrelsen forsøgt at lægge maksimalt pres på vores leverandører, så vi kunne få maskinerne godkendt og transporteret til Danmark til tiden, men desværre uden held, skriver direktør Jørgen Eriksson i en kommentar.

Forsinkelsen betyder, at togdriften mellem S-togsstationerne Hundige og Køge bliver erstattet med togbusser frem til 11. september.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip