Ronni er rystet over groft hærværk på biler: 'Jeg føler virkelig, at mine grænser er blevet overskredet'

Foto: Ronni Knudsen

En 27-årig mand fra Bogense fik sig mandag formiddag en grim overraskelse, da et indbrud i hans båd havde ført til groft hærværk på havnen.

Mandag formiddag fik Ronni Knudsen fra Bogense et opkald, som han helst ville have været foruden.

- Jeg blev ringet op af havnefoden i går formiddags, og han fortalte, at der var blevet begået hærværk på en række biler på havnen tæt på, hvor min båd ligger, forklarer Ronni Knudsen til Dagens.dk.

Det fik den 27-årige fynbo til at køre fra arbejde til Bogense Marina, hvor fem parkerede biler ganske rigtigt var blevet udsat for hærværk med hvid maling. På én af bilerne var der blandt andet malet et hagekors.

Læs også

Rystende skjulte optagelser fra plejehjem i Sorø: 'Skal du snart ha' et klap i røven?’

Da Ronni Knudsen efterfølgende steg ombord på sin båd, gik det straks op for ham, hvor den hvide maling stammede fra.

- Jeg opdagede straks, at der havde været indbrud i min båd, da døren var brækket op. Udover at have begået hærværk, havde gerningsmændene stjålet noget hvid maling, som jeg er ved at male min både med, lyder det fra den vrede bådejer.

Foto: Ronni Knudsen

Foto: Ronni Knudsen

Samtidig var en pulverslukker blevet udløst ved Ronni Knudsens båd, og dette har efterfølgende forårsaget skader over store dele af båden.

- Jeg føler virkelig, at mine grænser er blevet overskredet. Det er en båd, som min kæreste og jeg købte tidligere på året, og som vi har gået og arbejdet på, så vi kunne sejle på sommerferie, lyder det fra en tydelig irriteret Ronni Knudsen. 

Efterfølgende fik frustrationen og vreden Ronni Knudsen til at gå på Facebook, hvor han postede en række billeder af de hærgede biler sammen med et opslag, hvori han henvendte sig direkte til gerningsmændene.

Foto: Ronni Knudsen

Foto: Ronni Knudsen

- Det er simpelthen bare ikke i orden at ødelægge andre folks ting. I har lavet indbrud i min sejlbåd, samt ødelagt folks ferie ved at male på deres biler, lyder det i opslaget, før Ronni Knudsen opfordrer gerningsmændene til at melde sig selv.

- Til jer unge mennesker som kørte i en sort VW Golf 4 i går aftes/nat ved havnen i Bogense. Det bedste for jer vil være og melde jer til politiet inden for ganske kort tid. Vi har jer på videoovervågning, står der i opslaget, men overfor Dagens.dk har Ronni Knudsen indrømmet, at denne del ikke var helt sand.

- Da jeg skrev det, vidste jeg ikke, hvem der havde gjort det. Jeg skrev det i håbet om at skræmme dem til at melde sig selv. Siden har jeg dog modtaget utrolig mange henvendelser, der nu gør, at jeg godt ved, hvem gerningsmændene er, forklarer han.

Foto: Ronni Knudsen

Foto: Ronni Knudsen

Disse oplysninger har Ronni Knudsen nu givet videre til politiet.

- Selvom jeg udmærket ved, hvem de er, så er det ikke min opgave at dømme nogen. Det er politiets, så nu venter jeg på nyt fra dem.

Læs også

Kvinde får hjælp af fremmed på gaden - får et chok 3 år senere, da han røber sin identitet

Hos Fyns Politi bekræfter man, at have modtaget anmeldelser om mandagens hærværksepisode og forklarer, at man tager sagen yderst alvorligt.

- Det er jo groft hærværk, så vi har noget at efterforske. Sagen bliver i hvert fald ikke lagt på hylde foreløbigt, lyder det fra Erik Krog, der er politiassistent hos Fyns Politi.

Foto: Ronni Knudsen

Foto: Ronni Knudsen

Han ønsker dog ikke at udtale sig om de henvendelser, som politiet har modtaget, ligesom han heller ikke kan sige noget om gerningsmændene.

Efter episoden har Ronni Knudsen modtaget et hav af henvendelser og tilkendegivelser fra borgere over hele landet, der støtter ham.

- Jeg har fået mellem 200-300 venneanmodninger på Facebook. Det er helt vildt. Responsen har været enorm, og mange har støttet mig og skrevet, at det er noget værre svineri, forklarer han efter episoden, som han selv referer til som grove drengestreger.

Selv har Ronni Knudsen dog valgt at se fremad. På trods af hærværket på hans båd, er skaderne heldigvis ikke omfattende, så de spænder ben for parrets ferieplaner.

- Planen er, at den skal i vandet i dag (tirsdag). Der skal lige repareres et par småting, men det går nok, og så sejler vi på ferie i tre uger, lyder det fra Ronni Knudsen, der tilmed fortæller, at mange lokale i Bogense hjælp til efter episoden.

Det forlyder nemlig, at to af de fem overmalede biler tilhørte tyske turister, og for ikke at give turistlivet i Bogense et dårligt ry, valgte flere lokale at hjælpe med at få bilerne fragtet til Nordfyns Autolak, hvor autolakør Jan Kristensen valgte at afbryde sin ferie for at tage sig af de malede biler.

Læs også efterlysningen af den midaldrende mand, der trak penis frem foran 7-årig pige og hendes veninde på en sti i Greve

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip