Slagtermester truede hærværksmand på Facebook: Nu er han selv blevet politianmeldt

Søndagmorgen blev det for meget for en dansk slager i Fredericia, der af flere omgange har fået sine facader overmalet af hærværksmænd.

På Facebook skrev Slagter Gregersen søndag et opslag, hvori han rasede over, at folk ikke kan finde ud af af opføre sig ordenligt. 

- Til dig der har overmalet vores vindue i butikken kig op i højre hjørne og zoome ind og se det fine kamera. Vi har en go film af dig, men vi skal nok lade være at anmelde dig. Vi finder dig selv, tager dig ud bagved og stopper dig op i din egen tarm, for vi gider ikke jeres pis mere. Vores dyr har haft et godt og frit liv ,og jeg pisser heller ikke på dine gulerødder vel? Snotskovl. Ps det skal selvfølgelig ikke tages som en trussel men et løfte. Mvh slagteren, skrev han i opslaget.

Læs også

Dansk slagter fik sit vindue overmalet: Hans svar til hærværksmændene bliver hyldet af tusinder

Men opslagets ordlyd har nu i den grad givet bagslag, for nu er slageteren selv blevet politanmeldt for trusler. Det skriver BT.

Avisen har talt med ophavsmanden, den 21-årige slagermester Sebastian Tommy Gregersen, der mandag fik han besøg af en civilbetjent, som afhørte ham.

Selv mener han ikke, at der kommer mere ud af det. Så længe han stopper med at skrive ting, der kan misforstås.

Et råd han nu har tænkt sig at følge.

- Det er klart, at vi er trætte af at blive udsat for det her, og det første, vi nu tænker på, når vi møder ind om morgenen, er, om der mon har været hærværk igen. Men det, jeg har skrevet, er taget ud fra filmen ’De Grønne Slagtere’ og er ment i sjov. Men derfor står vi ved det, vi har skrevet, siger Sebastian Tommy Gregersen til BT.

Med ’vi’mener han ham selv og Frank Gregersen, som stadig hjælper til i butikken.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip