Slut med syge og fede ansatte: Dansk virksomhed tvinger ansatte til at motionere

Virksomheden Chili Security har indført en tvungen motionsordning, hvor alle medarbejdere skal træne i otte uger. Hvis de ansatte nægter, kan de finde sig et andet arbejde.

Det skal være slut med at sidde og hænge over kontorbordet på arbejdspladsen, hvor den eneste motion mange ansatte får er turen ud til kaffemaskinen. 

Det mener administrerende direktør i den danske virksomhed Chili Security Martin Larsen, der har indført tvungen motionsordning for sine ansatte, skriver TV2.

Det fynske it-sikkerhedsfiram har 18 medarbejdere, der siden årsskiftet haft obligatorisk motion to gange om ugen, men nu bliver ordningen udvidet, så der også bliver lagt kostplan for medarbejderne, kunne direktøren afsløre i onsdags. 

Læs også

Kvindes øjenvipper falder af, efter at populær behandling går HELT galt

Ordningen har nemlig nedbragt sygefraværet fra ni til tre procent, hvilket dækker de ekstra omkostninger ved at de ansatte skal en tur i fitnesscentret i arbejdstiden. 

- Hvis vi kan sørge for at effektivisere medarbejderne, når de er på job, og vi har mindre sygefravær, så er det alt værd, siger han til TV2.

De fleste medarbejdere er glade for ordningen, men hvis man ikke vil i træningstøjet, så er det en simpel løsning, siger direktøren: 

Læs også

Fjern rynker uden kirurgi: Nye kollagen-piller udjævner huden naturligt

- Så skal de jo bare finde et andet sted at arbejde. Det er ret simpelt. Alle har et valg, lyder det til TV2. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip