Sveriges mest hadede mand angreb mor til to: Nu bliver han sendt til Danmark

Svenske medier har udråbt ham til den mest forhadte mand i Sverige, efter han blev filmet på overvågningskameraer ved en nedgang til metroen i Stockholm, hvor han angriber en kvinde med slag og spark foran hendes to skrækslagne børn, fordi hun forsøgte at stoppe ham, da ville stjæle en taske fra en ældre kvinde. 

Da han blev anholdt i går kom det frem, at han er en 21-årig mand fra Tunesien, der har søgt om asyl i Sverige. 

Han venter nu på at blive stillet for en dommer for sit overfald, men allerede nu har den svenske udlændingestyrelse, Migrationsverket, besluttet at nægte ham asyl, hvilket betyder han skal udvises til det land, han ankom fra. 

Og det er Danmark, skriver Expressen. 

Selvom svensk politi har videoovervågning af forsøget på tasketyveriet og overfaldet på kvinden, så nægter han sig skyldig, oplyser hans forsvarer, Ekrem Güngör, til Expressen. 

- Han siger, at han ikke har gjort det her, siger Ekrem Güngör.

Overfaldet på kvinden skete den 5. januar ved trappen til metroen i Gamla Stan. 

Her kom kvinden ned med sine to børn netop som han var ved at stjæle en taske fra en ældre kvinde. Moderen forsøgte at stoppe tyveriet, men det fik den 21-årige tuneser til at gå amok, han sparkede og slog hende, og han vendte endda tilbage for at spytte på hende. 

Torsdag blev videoen af overfaldet offentliggjort, og i går kunne politiet så anholde ham. 

Det var Migrationsverket selv, der anmeldte den 21-årige asylansøger, fordi de genkendte ham fra overvågningensbillederne. 

Ifølge Aftonbladet skulle han endda have vist filmen af sig selv til en række andre asylansøgere, hvor han angiveligt skulle have grinet og sagt 'det er mig'. 

Mandens advokat oplyser, at de danske myndigheder allerede skulle have bekræftet overfor Sverige, at man er klar til at tage imod manden. 

 

Dagens Gossip