Ung pige efterlyses på sjette døgn: Nadine hævede 3000 kroner og forsvandt

Der er nu gået seks dage siden Nadine A. K. Carlsen forsvandt fra sit mors hjem i Tilst. Siden har ingen set hende.

Det skriver hendes veninde Sofie Valentin Degn Sørensen i en efterlysning på Facebook:

- Vores allesammens Nadine A. K. Carlsen har været forsvundet siden fredag d. 26/8. Nadine er taget hjemmefra sin mors hjem i Tilst ved Århus, i en meget deprimeret tilstand og har skrevet til nærmeste, at hun er taget langt væk og ikke kommer hjem igen, forklarer Sofie Valentin Degn Sørensen i opslaget.

Siden den unge pige, Der har studeret på Langkær Gymnasium, forsvandt har ingen haft kontakt til hende, da hendes mobil er afbrudt.

- Vi har ikke haft kontakt til Nadine siden hendes forsvinden, da hendes mobil er slukket og der ingen livstegn har været på hendes sociale medier, lyder det.

Før Nadine forsvandt, hævede pigen 3000 kroner. Politiet er informeret om hendes forsvinden.

- Vi ved, at hun har hævet 3000 kroner i banken for nylig, og det er sådan set det eneste vi ved. Østjyllands Politi er informeret. Nadine er sidst set iført blå jeans og en Peak Performance jakke, står der i oplsaget.

Til sidst skriver Sofie Valentin Degn Sørensen i sin efterlysning, at man ikke skal kontakte Nadine, hvis man ser hende, men i stedet kontakte politiet.

- Ser man Nadine, tager man hensyn til hendes tilstand og begynder IKKE at råbe efter hende. Der tages derimod stille og roligt kontakt, eller der ringes til politiet på 114, skriver hun og opfordrer til, at man deler opslaget, så Nadine hurtigst muligt kan blive fundet.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip