Vil du vinde lækre præmier? Så gå i seng med din mand

| Skrevet af Sol Stoffregen den 15. februar 2016 - 21:53
Foto: Shutterstock, modelfoto

Det kan faktisk godt betale sig at have sex med sin mand i den nærmeste fremtid.

Nogle gange er man nødt til at tænke ud af boksen for at overleve. Det har lederen af en vestjysk kommunal institution forsøgt at gøre, i håbet om at lokke flere par til at sætte børn i verden, som kan gå i institutionen. Det skriver DR.

Virkeligheden er barsk i de små lokalsamfund, og det har Dan Pedersen, leder af den kommunale daginstitution Mariehønen i Ølstrup ved Ringkøbing, for længst mærket. Der bliver simpelthen født for få børn, og landsbyerne er i alvorlig fare for at uddø.

Derfor har Dan Pedersen sat præmier på højkant til vinderen af hans specielle konkurrence, som er det par, der føder en baby tættest på den 19. december 2016. Datoen i julemåneden er valgt, fordi det er den dag, Dan Pedersen slår dørene på til en ny multi-institution, og der skulle gerne være børn til at fylde pladserne ud.

Læs også: Sådan smider dit barn bleen på tre dage

- Konkurrencen er udskrevet i god ånd og for at lave lidt spas og humor, som afspejler vores lokalsamfund. Der har været rigtigt positiv feedback, lyder det fra Dan Pedersen, der lover præmier fra Sportigan og Ønskebørn, til DR.

27-årige Marie Lembcke og hendes kæreste fra Ølstrup, der allerede har et barn i institutionen, er klar til at tage baby-udfordringen op og går benhårdt efter at vinde præmierne.

- Det er jo bare lidt sjovt, hvis vi kunne vinde. Og så kan jeg godt lide, at der bliver sat fokus på, at man meget gerne må få flere børn, så vi kan give vores børn nogle søskende og beholde de små lokalsamfund, siger Marie Lembcke til DR.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Deltag i debatten

 

Politik

Sundhed

30. maj 2016

Måske føler du, at du er verdens mest loyale og trofaste kæreste, men har du nogensinde tænkt på, at du måske ikke selv kan styre dit flirteri? Det er ikke altid til at se selv, når man sender flirten ud mod andre.

Efterlysninger

Frækt

30. maj 2016

Måske føler du, at du er verdens mest loyale og trofaste kæreste, men har du nogensinde tænkt på, at du måske ikke selv kan styre dit flirteri? Det er ikke altid til at se selv, når man sender flirten ud mod andre.