14-årig tasketyv overmandet: Rev skulder af led på turist

| Skrevet af Ritzau den 18. februar 2016 - 5:36
Tasketyv. Foto: Colourbox.

Dreng fra Fyn trak turist hen ad fortovet i København. Han blev dog overmandet kort efter af "gode borgere".

En 14-årig dreng fra Fyn blev sent onsdag overdraget til de sociale myndigheder, efter at han forinden havde røvet en taske fra en turist i Vester Farimagsgade i København.

- Vi får en anmeldelse klokken 22.34, om at en ung mand har røvet en taske fra en turist foran Hotel Imperial i Vester Farimagsgade. Han rykker tasken fra hende så voldsomt, at hun bliver slæbt nogle meter hen ad gaden, siger Kenneth Jensen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi, til Ritzau.

Det lykkedes den 14-årige dreng at stikke af med tasken og dens indhold, men "gode borgere", som politiet betegner dem, lægger mærke til røveriet og overmanden drengen i Nyropsgade ikke langt derfra.

- Vi ved ikke, hvad en 14-årig dreng fra Fyn laver herovre alene. Men han er i hvert fald blevet sigtet og på grund af sin alder overdraget til de sociale myndigheder, siger Kenneth Jensen.

Den kvindelige turist, hvis nationalitet ikke fremgår af politiets rapport, rev en skulder af led, da hun blev trukket hen ad fortovet, så hun har været forbi skadestuen for at få sat skulderen på plads. Derudover var hun en smule chokeret efter røveriet.

/ritzau/

Deltag i debatten

 

Krimi

24. august 2016

Fyns Politi mangler det afgørende tip om, hvem der stod bag stenkast fra bro, som dræbte tysk kvinde.

Politik

23. august 2016

Danmarks OL-resultat skal slås til næste OL i Japan, mener statsministeren. Blume og Fuglsang vil gøres deres.

Sundhed

24. august 2016

Den 32-årige kvinder har aflyst alle sine kemobehandlinger og vil i stedet behandle sin aggressive brystkræft med kaffe, gurkemeje og økologisk juice.

Frækt

24. august 2016

En mærkelig trend er blevet populær på sociale medier, hvor kvinder finder nye navne til deres bedste “veninde”.