18-årig mand blev taget uden billet i bussen: Så gik han fuldstændig bananas

Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke har sin busbillet i orden og dermed får en bøde.

Og hvis man så samtidig vælger at gå volds-amok på en kontrollør, bliver ens sag ikke meget bedre.

Det var lige præcis, hvad yderst rasende 18-årig mand gjorde onsdag, da han blev taget for billet-snyd i buslinje 702 fra Sundby til Nykøbing station klokken 14.19.

Læs også: Efter omfattende tyveri i Netto-butik i Allerød: Nu overvejer Dansk Supermarked at tage den yderste konsekvens

Ifølge Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi forsøgte den unge mand at stige af bussen, da han opdagede kontrollørerne, der dog tilbageholdte ham.

Det fik den 18-årige til at blive så hidsig, og han slog en af kontrollørerne tre gange i ansigtet med knytnæveslag. Senere nikkede han ham også en skalle.

Da en patrulje kom til stedet, blev den 18-årige mand anholdt, men han fortsatte med sin truende adfærd og sagde blandt andet til en af kontrollørerne: ”Jeg pløkker dig” og ”Du er færdig”. Den 18-årige mand bliver nu sigtet for både vold og dokumentfalsk.

Til Dagens.dk oplyser vagthavende ved Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi, at den unge mand vil have en advokat med til afhøring, før han vil udtale sig om hændelsen.

Dagens.dk er i gang med at få en kommentar fra Movia for at høre, hvordan kontrolløren har det efter overfaldet.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip