4-årig pige bundet til seng og mishandlet: Fortæller politiet, at hendes navn er ‘Idiot’

Indbyggere i den amerikanske by Hot Springs i staten Arkansas er rystede over en sag om grov børnemishandling, der er kommet frem, efter at parret, den 30-årige mor til seks, Jennifer Denen, og hendes kæreste Clarence Reed på 47 år er blevet anholdt fredag.

Jennifers fireårige datter blev afleveret og undersøgt, fordi hun havde blå mærker, et blåt øje, skrammer og ar på sig samt størknet blod i munden og mærker efter at være bundet. Desuden var hun fejlernæret.

Da politiet spurgte den lille pige, hvad hun hedder, lød hendes svar “jeg hedder idiot”. Det skriver Daily Mail

Myndighederne indberettede sagen til politiet, efter en undersøgelse af pigen, hvor en anden mindreårig fortalte, at pigen ofte blev bundet og kaldt en idiot.

Da pigens mor og stedfar blev afhørt, fortalte moderen, at hun havde set sin partner slå pigen i numsen med et plastikbat. 

Stedfaderen indrømmede anderledes, at han har slået pigen med en træåre og derudover bundet hende stramt til sengen, fordi hun kravlede ind i familiens skab. Han har også kaldt hende idiot, men kun for sjov, sagde han desuden.

Moderen og stedfaderen er nu anholdt og sigtet for grov mishandling af en mindreårig samt for at tillade andre at udøve vold mod barnet og dermed udsætte det for fare. De kan få op til 32 års fængsel for deres handlinger – og mangel på samme.

Jennifer Denens fire ældste børn bor hos deres biologiske far, mens den yngste, som Clarence Reed er far til, er i myndighedernes varetægt, ligesom den fireårige pige, indtil sagen afgøres.

 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip