Dræbende betonklods stjålet fra byggeplads: Politi efterlyser vidner

Fyns Politi har nu offentliggjort oplysninger om, at den betonklods, der ramte en bil med en tysk familie og dræbte en kvinde, er formentlig blevet stjålet fra en plads nær Tarup Centeret i Odense.

Der er ikke nogen serienumre på sådanne betonklodser, men alligevel mener politiet med ret stor sandsynlighed, at kunne sige, at der er tale om den rigtige betonklods.

Man ved endnu ikke, hvem der har kastet betonklodsen, som altså forårsagede, at en kvinde døde, hendes mand blev svært kvæstet og deres 5-årige søn fik skrammer.

Det er blandt andet oplysninger fra borgere, som har ført til det nye spor, om hvor klodsen er stjålet.

- Vi ved med sikkerhed, at der mangler et sæt IBF Danblok Type 2 hjørnesten som dem, der blev smidt ned på motorvejen, fra byggepladsen. Det er dels henvendelser fra borgerne, dels vores efterforskning, der har ført os på det spor, siger politikommissær Michael Lichtenstein,  der leder efterforskningen, i en pressemeddelse.

Læs også: Nyt i eftersøgningen af Emilie: Politiet afsøger større område i Korsør

200 forskellige personer har henvendt sig til politiet med oplysninger i sagen, og politiet er glade for, at de møder den store opbakning.

Den tyske mand, som også blev hårdt ramt, er ikke længere i kritisk tilstand, men han bliver holdt i kunstigt koma, fordi hans skader er alvorlige.

Klodsen, som blev kastet fra broen, vejer 30 kilo. Sammen med den blev en anden betonklods og nogle brosten kastet ud.

Nu efterlyser politiet folk, som har set noget til tyveriet af de to betonblokke. Hvis man har set noget besynderligt mellem 14. juni og 21. august omkring byggepladsen ved gaden Rugvang ved Tarup Centeret, for eksempel nogen der læsser en bil med sten, kan man kontakte politiet.

Man kan ringe på telefonnummer 114, hvis man har oplysninger i sagen.
 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip