Dræbt af betonflise på motorvej: Masteoplysninger kan afsløre drabsmand

I efterforskningen af drabssagen på motorvejen ved Skallebølle undersøger og endevender Fyns Politi alle muligheder, ligesom de nu vil samle sporene ét sted. Det skriver Fyns.dk.

Derfor har Fyns Politi mandag nedsat en særlig arbejdsgruppe, det man kalder en taskforce, til at kulegrave de mange henvendelser og tekniske spor, der er sikret, efter en bil med en tysk familie natten til søndag blev ramt af en 30 kilo tung flisesten.

Det resulterede i, at en 33-årig mor blev, mens en 36-årig far blev hårdt kvæstet, og deres femårig dreng slap med lettere knubs.

Den afdøde kvindes chef, forvaltningschef Christoph Tesche, udtaler til den tyske avis Bild:

- Omstændighederne ved hendes død gør os alle utroligt fortvivlede. Hvis vi som arbejdsgiver kan støtte familien på nogen måde, så gør vi det, siger han,

Læs ogsåPolitiet får mange tip om drab på tysk mor på motorvejen - vil gerne have flere

Familien var på vej hjem til byen Recklinghausen ved Dortmund, da ulykken indtraf kort før klokken fire natten til søndag.

For at komme en opklaring nærmere vil Fyns Politi gerne høre fra entreprenører, murere, byggefirmaer eller andre, der i øjeblikket har sten af denne type liggende, og som mangler mindst to af disse specielle hjørnesten.

Derudover håber politiet på, at masteoplysninger på mobiltelefoner kan afsløre drabsmanden. For teleselskaberne kan afgrænse det antal mobiltelefoner, som har været i området og haft signal fra den nærmeste telemast.

Ud fra oplysninger om præcist tidspunkt kan signalerne spores digitalt, og kan være dét værktøj, som kan føre frem til drabsmanden eller -mændene.

Politiet efterlyser også stadig vidner, som kan have set gerningsmanden eller mistænkelig adfærd omkring motorvejsbroen. Politiet kan træffes på telefon 114.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip