Dreng ville tage selfie på sofaen: Men pludselig bliver han angrebet

Under et besøg hos en jævnaldrende ven ville en 11-årig engelsk dreng tage et selfie til det sociale billedmedie Snapchat. Men da drengen, som sad i en sofa, tog billedet, sprang vennens hund pludselig på ham og bed ham alvorligt i ansigtet. Det skriver Metro.

Den ulykkelige og forskrækkede 11-årige kom på hospitalet og blev syet med 21 sting i ansigtet.

Den uheldige sag er endt i retten i Chelmsford i det vestelige England, da den 11-årige drengs forældre ikke mener, at hunden, en slags slædehund, bør gå frit rundt.

- Vores søns skader var slemme nok, og et angreb som dette på et mindre barn kunne ende fatalt, forklarer den 11-åriges forældre. 

Vennens far, Stuart Harris, som ejer hunden, har erklæret sig skyldig i en at have en faretruende hund og har fået besked på, at hunden skal aflives.

Den 11-årige dreng er dybt mærket af episoden, som har gjort ham rædselslagende for hunde både på gaden og hjemme hos folk, men han er også meget ked af de tydelige ar  i ansigtet, som han forsøger at skjule for omverdenen, fortalte hans mor i retten.

Forældrene til den 11-årige er skuffede over, at den eneste måde Stuart Harris har udtrykt nogen som helst form for beklagelse iver den blodige hændelse, er i en sms for nylig.

Stuart Harris, der har fået 200 timers samfundstjeneste og skal betale ca. 45.000 danske kroner til drengen, har valgt at anke sagen, som tages op igen om 20 dage.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip