Dummere end politiet tillader: To nordsjællandske tyve begik kæmpe bommert

Der findes de dygtige og snedige tyve, som kan give politiet grå hår. Og så findes der dem, som lige frem gør det nemt for politiet at fange dem.

Sådan to tyve stødte politiet i Nordsjælland på natten til i søndags. Det skriver de på Facebook.

En borger var kommet hjem til sit hus omkring klokken 02, da han til sin forbløffelse opdagede, at en stor del af husets møbler stod klodset op på en trailer i indkørslen.

Han gættede derfor på, at der formentlig var et indbrud i gang og parkerede sin bil en smule væk fra adressen og kontaktede politiet.

Samme konklusion kom Nordsjællands Politi til, da de kom til adressen.

Læs også: Dykkere i aktion igen: Undersøger sø tæt på stedet, hvor Emilie forsvandt

Og fordi det ikke er normalt at forlade så store mængder af tyvekoster på den måde, valgte politiet at ligge på lur og vente på tyvene.

Det gav pote, for en times tid senere kom der to knallerter kørende. De cirklede mistænkeligt meget omkring, forsvandt igen, for så at komme igen 10 minutter senere.

Det fik politiet til at vente ydereligere, og cirka en halv time senere kom de to mandlige knallertførere igen, men denne gang til fods.

Da de to mænd nærmede sig traileren, trådte ordensmagten frem fra deres skjul.

Mændene blev efterfølgende visiteret, og her fandt man lommelygter og handsker, hvilket er yndede værktøjer for indbrudstyve.

Begge blev anholdt på stedet.

Den ene mand erkendte ved den efterfølgende afhøring at have begået indbrud på adressen, og poltiet  arbejder nu videre med sagen.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip