Endnu en sag om korrupt politimand: Stak penge fra fartbøder i lommen

| Skrevet af Kirstine Petersen den 27. februar 2016 - 7:51

En politimand stak pengene i egen lomme, når han stoppede fartsyndere på mortorveje syd og vest for København.

En færdselsbetjent beskyldes nu for at have stukket 12.000 kroner og 130 euro i foret på egen lomme, når han stoppede udenlandske bilister på de danske motorveje. Det skriver Ekstrabladet.

Statsadvokaten anklager dermed endnu en betjent for at stjæle penge fra fartbøder. Tidligere på måneden blev en anden færdselsbetjent på 35 år dømt i en lignende sag.

Den nye sag er for retten I Roskilde, hvor den 54-årige betjent er anklaget for at have narret en bulgarer, en italiener, to polakker, en belgier og en tysker. Bøderne var på mellem 1.000 og 3.000 kroner per gang og skal være givet i perioder fra sommeren 2013 og frem til februar 2014.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Deltag i debatten

 

Politik

28. juni 2016

Regeringen dumper med et brag, når det handler om at skabe tryghed for ledige og udsatte. Sådan lyder dommen fra befolkningen på dagen, hvor Løkke-regeringen fejrer sit jubilæum.

Sundhed

27. juni 2016

En undersøgelser viser, at det er skidt at opbevare sin vandmelon i køleskabet - også selvom den sprøde sommersnack smager bedre iskold.

Underholdning

27. juni 2016

Hver gang denne 1-årige får en trommestik i hånden, synger og spiller han løs, så internettet måber.

God karma

27. juni 2016

Den unge pige blev hængende i luften med Martins arme omkring sig, og han forsøgte at tale med hende. Han snakkede om den første ting, han kom i tanke om – sin egen bror, der begik selvmord for 23 år siden.

Frækt

27. juni 2016

Viser du dette til din kone eller kæreste, er der næsten garanti for ekstra aktivitet i dobbeltsengen.