Familie til død 12-årig dreng raser: Har fået regning for ambulancekørsel

| Skrevet af Sol Stoffregen den 11. februar 2016 - 10:40
Foto: Shutterstock.

Sagen om en hårdprøvet familie, hvis søn blev dræbt på en legeplads, har taget en ny drejning efter en uventet regning er dukket op.

I 2014 blev den 12-årige sorte dreng Tamir Rice dræbt af politiet, og nu har familien modtaget en regning fra byen Cleveland, der kræver betaling for ambulancekørsel af den afdøde dreng. Det skriver CNN.

Tamir Rice blev skudt af en politibetjent den 22. november 2014 på en legeplads, da han havde en legetøjspistol i hånden, som han ikke ville slippe. Siden da har Familien Rice været lammet af sorg og har kæmpet for at få sagen for retten. Men en dommer afgjorde sidste år, at betjenten handlede korrekt, og at den 12-årige dreng selv var skyld i sin tidlige død.

I onsdags fik den tragiske sag et uventet efterspil, da byen Cleveland sendte en regning på 500 dollars svarende til 3300 kroner til den sørgende familie Rice. Beløbet skal dække udgifterne for den ambulancetur, som Tamir Rice var på, efter han blev skudt.

-  Familien Rice er oprevet over byens opførsel. Den afstumpethed, ufølsomhed og dårlige dømmekraft, som det har krævet for byen at sende en regning, er ufattelig. Fru Rice betragter det som ren chikane, meddeler familiens advokat Subodh Chandra til CNN.

Selv Clevelands politiforening, der har været uenige med familien Rice under hele sagen, mener også, at regningen er helt hen i vejret.

- Det er ubetænksomt af byen Cleveland at sende en regning til familien Rice. Virkelig skuffende, men desværre ikke overraskende, udtaler politiforeningens formand Steve Loomis til Fox8Cleveland.

Deltag i debatten

 

Politik

29. august 2016

Lars Løkke Rasmussen giver en luns af regeringens økonomiske plan frem mod 2025 inden offentliggørelsen.

Sundhed

29. august 2016

Flere af dine ynglingsmadvarer kan være skyld i hovedpine og migræne.

Underholdning

29. august 2016

Den 47-årige kvinde fra Nordsjælland har haft travlt, siden hun blev indehaver af Danmarkshistoriens største lotto-gevinst.

God karma

29. august 2016

Svanefamilien løb en stor risiko ved at krydse vejbanen for at komme over til en lille sø - men heldigvis kom den nordsjællandske mand på en idé, der nu har gjort tilværelsen mere sikker for de store hvide fugle.