Forsvundet i en måned: Svend fundet død i vandet

| Skrevet af Lotte Sørensen den 15. november 2013 - 21:27

74-årige Svend Funder blev i eftermiddags fundet død i vandet ud for Jægerspris. Familien er triste, men lettede over at få afklaring efter en måneds uvished.

En mand blev fredag eftermiddag fundet død i vandet ud for Jægerspris. Det viste sig at være den 74-årige Svend Funder fra Melby ved Frederiksværk, der har været forsvundet i en måned.

Demente Svend Funder var ikke hjemme, da hjemmeplejen kom på aftenbesøg 15. oktober. Siden har familie, bekendte, politi og politihunde ledt efter ham.

Læs også: Efterlyst: 74-årige Svend har været væk i en uge

Det er en trist afslutning, men også en lettelse. Jeg vil endnu engang takke jer alle sammen for jeres engagement gennem den seneste måneds tid - både med beskeder, opmuntring, tanker og til alle jer, der har været med til at lede, skriver sønnen Bo Funder på Facebook.

Politiet vurderer, at Svend Funder har ligget i vandet i længere tid.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Deltag i debatten

Krimi

22. december 2014

53-årige Jens Peter Taulborg Madsen er sidst set den 12. oktober. Trods massiv eftersøgning er manden som sunket i jorden.

Politik

20. december 2014

Over det seneste halve år har folk ændret holdning. Flertal vil af med forbehold, men fortsat mange "ved ikke"

Sundhed

Efterlysninger

Advarsler

22. december 2014

I takt med at priserne på smartphones stiger, er der større gevinster at hente for lommetyve. Derfor er det vigtigt, at smartphone-ejerne tager deres forholdsregler.

Frækt

22. december 2014

Den amerikanske skuespillerinde Maggie Gyllenhaal blotter gerne sin krop på det store lærred. Hun gider nemlig ikke utroværdige sexscener.