Ingen bombe sprang: Sprængstofhunde gennemsøger Slagelse Gymnasium

OPDATERET: I dag klokken 10.47 modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beskeden om, at der ville sprænge en bombe på et gymnasium klokken 12.

- Vi får et opkald direkte til os om, at der vil sprænge en bombe på Slagelse Gymnasium, oplyser vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falster Politi til Dagens.dk.

Politiet tog ingen chancer, og gymnasiet blev straks evakueret. Men selv om klokken nu har passeret 12, uden at noget er sprunget i luften, må lærere og elever vente med at komme ind i varmen.

Skolen er nemlig stadig afspærret og bliver gennemtjekket af sprængstofhunde, inden nogen får lov at komme ind i bygningerne.

Politiet har afsærret et større område omkring alle bygningerne ved gymnasiet, indtil det er afklaret, om der var tale om en reel bombe.

På Twitter oplyser vagtchefen klokken 13, at gymnasiet er lukket for i dag. Elever som ikke tager hjem, kan opholde sig på Scelandia CEU på Bredahlsgade.

Se video fra området omkring Slagelse Gymnasium herunder: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip