Kvindelig kondiløber brutalt overfaldet: Nu er hun vågnet fra koma

Da den kvindelige kondiløber ved fem-tiden om morgenen den 18. august var ude og løbe, skete det, som alle kvinder frygter.

For her blev hun brutalt overfaldet i området Ved Sporsløjfen på Østerbro i København. Hun har siden det bestialske overfald ligget i koma, men nu melder Københavns Politi, at hun er vågnet.

Det skriver Ekstra Bladet.

Gerningsmanden slog først kvinden i hovedet med en stump genstand, hvor efter han flåede tøjet af hende, og voldtog kvinden i buskadset.

Efterfølgende blev hun forsøgt kvalt med en snor eller lignende og efterladt i buskene.

- Hun er vågnet igen, og vi har afhørt hende mandag eftermiddag, siger vicepolitiinspektør Henrik Møller Jakobsen ved Københavns Politi til Ekstra Bladet.

- Afhøringen skete mandag eftermiddag, men kvinden kunne ikke huske noget fra selve episoden, siger vicepolitiinspektør Henrik Møller Jakobsen.

Læs også: Kvinde brutalt overfaldet under løbetur i København: Nu er 29-årig mand anholdt

Poltiet fortælle til avisen, at de ikke kan oplyse ydereligere og kvindens tilstand, ligesom der forsat pågår en massiv efterforskning i sagen.

Efter en massiv eftersøgning i området fandt politiet 12 timer senere frem til en grønlandsk mand, der blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger.

Det var et overvågningskamera, der havde filmet en mand, hvis adfærd, samt tidspunkt gjorde, at han var interessant.

Den anholdte 29-årige mand nægter sig skyldig i sagen.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip