Mor fra helvede: Melissa kom 14 måneder gammel datter i opvarmet ovn

Ashley Smith var kun lige fyldt et år, da hendes mor Melissa Wright mishandlede hende på den værst tænkelige måde. Den 14 måneder gamle pige, som i dag er 14 år gammel og siger, at hun har tilgivet sin mor, overlevede mirakuløst med svære forbrændinger på 30 procent af kroppen.

Melissa Wright blev anholdt i sit hjem i staten Alabama i USA tilbage i 2002, efter at den lille piges far hørte en hjerteskærende gråd fra køkkenet. Han styrtede derud og så til sin store gru, at hans datter lå i ovnen, som var tændt.

Ashley Smiths mor havde fjernet alle bagepladerne fra ovnen og skruet helt op for varmen. Hun ventede på, at den nåede en rødglødende temperatur, før hun kom sin lille pige ind i varmen med hovedet først.

Historien om den vanvittige mishandling er kommet frem igen i forbindelse med, at Melissa Wright for nylig har ansøgt om prøveløsladelse. Det var dog et enigt nævn, der så billeder af den lille pige og hørte 14-årige Ashley Smith tale, der afviste anmodningen om frihed.

Det skriver Daily Mail.

Selvom Ashley Smith fortæller, at hun har tilgivet sin biologiske mor, så appellerede hun alligevel til, at 40-årige Melissa Wright ikke blev løsladt før til. Og nævnet lyttede. Hun kommer ikke ud foreløbig.

- Jeg hader ikke Melissa, men jeg elsker hende heller ikke. Jeg har tilgivet Melissa, siger Ashley Smith, der er blevet opdraget af nære familiemedlemmer, som hun i dag betragter som sine forældre.

- Jeg kan ikke forestille mig, at nogen har oplevet så meget smerte, som jeg har gennemlevet mentalt og fysisk. Nu har jeg et fantastisk liv takket være min mor, far, stedbrødre og søstre.

Melissa Wright har givet forskellige forklaringer om, hvorfor den grusomme mishandling skete. Først hævdede Wright, at hun var uskyldig - at den lille pige var havnet inde i ovnen ved et uheld, og at ovndøren havde sat sig fast og ikke kunne åbnes igen. Senere sagde hun, at det var stemmer i hendes hoved, der havde beordret hende til at komme datteren derind.

Melissa Wright kan anmode om prøveløsladelse igen i 2021.

Se de stærke billeder af den forbrændte pige herunder.

Her er Ashley Smith i dag - en ung kvinde.

Se flere billeder hos Daily Mail.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip