Pas på med at tisse offentligt, kvinder: Det tænder mænd

Joan Ørting har et bud på, hvorfor tissende kvinder på festivaler kan få mænd til at finde mobilen frem.

En stående mand, der træder af på naturens vegne udenfor, er så almindeligt et syn, at de færreste gider at kigge på det.

Men en kvinde, der sidder på hug i naturen og tisser, er noget helt andet og langt mere frækt.

Læs også: Video: Sådan går det, når piger skal prøve at tisse stående for første gang

Dette syn får ifølge Ekstra Bladet mange mænd til at finde mobilen frem og filme de intetanende kvinders blottede kønsdele, som siden hen kan ende på alverdens pornosites.

I disse festivaltider, hvor der formentlig er mange kvinder, der vælger at tømme blæren for urin i det fri, kan det være en god ide at gemme sig bag buske eller få veninder til at dække for tisseriet.

Sexologen Joan Ørting har et bud på, hvorfor mænd er vilde med at belure kvinder, der skal af med kropsvæsker.

- Efter at der er kommet fokus på det med sprøjteorgasmen, hvor kvinder kan ejakulere, er væsker blevet frække. Tissesex er blevet rimelig stort, siger Joan Ørting og nævner blandt andet tantrisk tissesex, hvor sexpartnere drikker hinandens urin til Ekstra Bladet.

Læs også: Joan Ørting afslører: Derfor har jeg ikke bollet i et år

Ifølge Joan Ørting kan nogle mænd opfatte det som en invitation til at lure eller filme, hvis de ser en tissende kvinde.

- Man har siddet og set noget om urinsex på sin computer, og så ser man det det pludselig live. Det må være vildt for dem at opleve: 'Hun sidder og viser sig frem, hun har nok lyst til mig', forklarer sexologen, der selv er meget opmærksom på at ingen lurer, når hun tisser i naturen, til Ekstra Bladet.

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV