Politiet indrømmer: Vi gjorde ikke nok for Annette

Natten mellem den 30. og 31. august blev mit værste mareridt. Sådan startede en fortælling af kvinden Annette Bech Pedersen, der fredag stod frem og fortalte om sin voldsomme oplevelse med at blive overfaldet og holdt fanget i sit eget hjem i Hjørring.

Annette Bech Poulsen havde netop sagt godnat til sin datter, da en 30-årig mand – der nu er afsløret som værende hendes ekskæreste – trængte ind i lejligheden og begyndte et voldsorgie på mellem fem og seks timer.

Manden slog den 35-årige kvinde op mod hundrede gange, truede hende med kniv og saks og efterlod hende med hjernerystelse, tre knækkede tænder, brækket næse, buler, mærker i ansigt og hovedbund, ydre og indre læsioner/kvæstelser og ikke mindst de psykiske mén.

Læs også: Annette blev mishandlet i sit hjem i 6 timer: Politiet var ligeglade

Inden overfaldet har Annette forsøgt at råbe politiet op og bedt dem om at udstede et tilhold mod manden, som har opsøgt hende på arbejdspladsen og andre steder gennem længere tid. 

Politiet gjorde dog intet i sagen, og selvom ordensmagten i første omgang afviste at kommentere sagen, men udtalte, at man generelt oplyste om sagsgangen i sådanne sager, trækker politiet nu i land og undskylder den manglende handlekraft:

- Vi har undersøgt sagen, og kvinden har flere gange henvendt sig til vores servicecenter. Desværre er sagen faldet ned mellem to stole, uden at der er blevet gjort noget. Der skulle være gjort noget, og det beklager vi, siger politikommissær Søren Bach til Nordjyske.

De psykiske mén efter overfaldet går formodentligt ikke væk foreløbigt for Annette Bech Pedersens vedkommende. Hun frygtede så meget for sit og familiens ve og vel efter overfaldet, at hun ventede flere dage med at melde det, skriver hun på facebook. 

Fremover vil politiet stramme op, lyder meldingen fra ordensmagten selv nu.

Se Annettes egen version af hændelsen og forløbet efterfølgende i hendes facebookopslag herunder:

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip