Voldtægt i Tusindårsskoven: Nyt vidne har meldt sig

Politiet på Fyn står fortsat uden gennembrud i sagen om en 17-årig pige, som blev voldtaget i Tusindårsskoven ved Odense i forbindelse med et stort motorcykeltræf den 16. august. Men nu har et nyt vidne meldt sig.

Det oplyser efterforskningsleder Carsten Morgensen til Dagens.dk.

- Det har gjort, at vi har lidt at gå videre med, siger han til Dagens.dk.

Henvendelsen er kommet, efter politiet den 5. september offentliggjorde et andet vidnes deltaljerede beskrivelse af tre personer, som var blevet set på stien lige ud for det formodede gerningssted i tidsrummet for voldtægten.

LÆS OGSÅ: MC-voldtægten: Så vidne gerningsmændene?

Personerne kan meget vel være identiske med pigen og de to gerningsmænd.

Carsten Mogensen ønsker ikke at fortælle, hvad det nye vidne har kunnet bidrage med. Men han oplyser, at henvendelsen er den eneste af sin slags.

- Det har desværre kun givet denne ene henvendelse. Der har nok kun været ganske få personer til stede på gerningstidspunktet. Der havde lige været et kraftigt regnvejr, og de fleste var formentlig indendøre, siger han.

LÆS OGSÅ: Fundet bevidstløs: Pige udsat for grov voldtægt til MC Festival

På grund af det begrænsede antal henvendelser kører efterforskningen nu på lavere blus.

- Det siger næsten sig selv. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er meget afhængige af input fra borgere i den type sager, fortæller Carsten Mogensen.

Han håber, at tekniske spor fra gerningsstedet kan hjælpe politiet videre.

- Vi sikrede nogle spor, men vi mangler stadig svar. Der kan være noget DNA, som måske kan hjælpe os. Tekniske spor er altid vigtige, og det sætter vi vores lid til hver gang. Også i denne sag, siger efterforskningslederen.

LÆS OGSÅ: Her blev 17-årig pige voldtaget til MC Festival

Den 17-årige pige var frivillig i et madtelt på Fyns MC Festival i Tusindårsskoven. Mellem klokken 22 og 23 blev hun overfaldet efter et toiletbesøg.

To mænd skubbede hende ind i et krat og proppede et stykke stof i munden på hende. Den ene holdt hende fast, mens den anden voldtog hende.

Klokken 23.10 blev hun fundet bevidstløs med bukserne nede i et krat ved en grusvej, der går tværs igennem Tusindårsskoven. Tæt på festivalpladsen og campingområdet.

Henvendelser til politiet kan ske på telefon 114.

Læs også

Skal du have passet med på indkøbstur til Tyskland? Få politiets svar her - Politiet bliver kimet ned af borgere, der vil vide, om de skal medbringe passet på ture over grænsen.

Ring ikke til +252: Politiet advarer mod ny bølge af fup-opkald - Det er Nordjyllands Politi der fortæller, at man har fået en del henvendelser fra borgere, der søndag blev ringet op fra Somalia. Somalia har landekoden +252, og man skal IKKE ringe tilbage.

8 ting du omgående skal stoppe med på Facebook - Der findes en række spilleregler på Facebook, som alle bør følge.

Dagens Gossip