Alle storbarmede kvinder vi kunne forstå denne kvindes vredeudbrud i en butik

- Du betaler jo ikke mere for større sko, bare fordi du har større fødder, vel?!

Alle kvinder med store bryster kender svedeturene, der rammer én i et omklædningsrum, når man er i gang med at prøve sin sjette bh.

Alle kvinder med store kasser kender skuffelsen over ikke at kunne passe en eneste af de ti bh'er, man har taget med sig ind i det fordømte prøverum. 

Alle kvinder med store jader kender også følelsen af at få mast sin pat af en skarp bøjlekant, fordi bh-bøjlen er ved at bukke under for presset - men det var den største størrelse der var, så du endte med at tage den, selvom den ikke passede hundrede procent, og nu bøder dit bryst for det. 

Alle kvinder med store meloner har bandet højlydt eller hvislende fra selv samme prøverum, når det går op for dem, at den eneste bh, der muligvis passer deres 105F-størrelses nødder, ligner noget, deres egen bedstemor ville synes så gammeldags ud. 

Alle kvinder med store, flotte, runde bryster bliver træt af at have store, flotte, runde bryster på et eller andet tidspunkt, fordi der simpelthen ikke er noget undertøj - dvs. bh'er - der ser godt ud og samtidig sidder godt på dem. 

Hvorfor skal det være sådan??? Irritationen kammede over for kvinden Chardé Heremaia, der er newzealandsk, da hun for nyligt gik på bh-jagt i kæden Kmart. Hun filmede sit sure opstød, og videoen vækker ikke overraskende en hel del genkendelse. 

- Hvorfor skal jeg betale 800-1000 kroner for en bedstemor-lignende hængekøje?! Små bh’er er billige, og du betaler jo ikke mere for sko, når du har større fødder, gør du?, raser hun blandt andet i videoen nedenfor, hvor hun vandrer igennem kædens lingeriafdeling:

BRA COMPANIES - THIS ONE IS FOR YOU | Memoirs of a Maori

Videoen er døbt "bh-industri, den her er til jer!" og er blevet liket over 22.000 gange og set mere end 700.000 gange. 

- Jeg kan virkelig godt lide den her bh, okay? Men det er en 12b! Og jeg er så fornærmet over, at de skal lave bedstemor-bh’er til kvinder med store bryster. Ikke alle ”bedstemødre” har store hængebryster, okay? Nogle af os yngre kan faktisk godt lide at se lidt godt ud indimellem. Jeg har kraftedeme fået nok. Hvorfor skal jeg betale så mange penge for noget, jeg ikke kan passe?, fortsætter hun. 

- Tag jer sammen, bh-industri, slutter hun af.

Vi bringer glædeligt budskabet videre, så kære modeindustri: Man kan godt have store bryster OG ønske sig en fræk, smuk, sød, lækker bh - der ikke koster en halv husleje. 

Gør nu bare noget ved det!

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

Dagens Gossip

Dagens TV