Kunder driller IKEA med underlig leg: 'I må helst kun gøre det i åbningstiden

Foto: Shutterstock IKEA

Den svenske møbelgigant vil stoppe ny trend, hvor kunderne bliver lidt for længe i forretningen

En tur til IKEA kan give alle nyforelskede par koldsved og tanken om at bo i saml-selv møbelforretningen må stå langt nede på ønskelisten for de fleste. 

Det er dog, hvad to 15-årige piger i Malmø gjorde, da de ville gemme sig i forretningen efter lukketid, for derefter at krybe under dynen i butikkens senge, skriver Expressen

Pigerne gemte sig også i et af skabene, men da der endelig blev lukket og slukket, turde de to piger ikke at bevæge sig ud og overnattede i skabet.

Først da butikken blev åbnet ved halv-syv tiden næste morgen, blev de to piger kørt hjem til forældrene og episoden blev anmeldt til politiet.

Ny trend breder sig over hele jorden

De to 15-årige piger er langt fra de eneste, der har taget en overnatning i IKEA. Politiet har verden over fået mere end 1.000 anmeldelser om lignende hændelser.

Den trend vil IKEA gerne til livs, da kunderne kan komme til skade efter lukketid.

- Vi værner meget om vores kunders sikkerhed, og efter lukketid kan vi ikke garantere for den. Det er dejligt, at folk er glade for IKEA, men vi ser helst, at man prøver sengene i åbningstiden og sover i sin egen derhjemme om natten,« siger Malin Senneval, der er pressekontakt hos IKEA.

Politiet i Malmø er også trætte af trenden, og oplyser at det har ført til til 1.300 anmeldelser af ligenende episoder.  

I august lagde to unge fyre fra Belgien en video på YouTube, som de kaldte 'Two idiots at night in IKEA'. De overnattede i en forretning, og deres video er blevet set 1.6 millioner gange.

 

Foto: Youtube

 

 

 

Dagens Gossip