Mænd og kvinder med disse navne er de frækkeste i Danmark

Foto: Shutterstock

Hvilke navne er egentlig de frækkeste i Danmark? Få svaret her.

Den erotiske webshop Sinful.dk har i en ny undersøgelse taget temperaturen på, hvor frække de danske navne i virkeligheden er i 2016. 

Undersøgelsen viser, at Lars og Mette er de frækkeste navne i Danmark. I hvert fald, hvis man kigger på mængden af sexlegetøj, personer med de to navne køber. 

Statistikken er beregnet ved at sammenligne de seneste 100.000 ordrer hos Sinful.dk. Dermed har webshoppen fundet frem til, hvilke navne der i gennemsnit er gladest for sexlegetøj.

Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski udtaler: 

Resultatet af vores undersøgelse viser os, at det igen i år især er typiske navne fra den modne generation, som topper listen.
Det viser, at selvom sygesikringskortet skriver 50 plus, så er sexlivet langtfra blevet kedeligt for mange danske par. Tværtimod ser det ud til, at sexlivet for alvor liver op i denne periode. 

Det er dejligt at se, at den del af befolkningen er åbne for at eksperimentere og lege i sengen, også selvom man måske har været gift i 25 år.

Test dit eget navn

I navnegeneratoren kan du indtaste dit navn og se, hvilken placering det har på listen over Danmarks frækkeste navne 2016. 

Du har også mulighed for at sammenligne dit navn med andre, f.eks. med venner eller kollegaer, så I kan se, hvem der har de frækkeste navne. 

Du kan se, hvor frækt dit navn er ved at klikke her

Håber statistikken vil blive taget med et smil på læben

“Vi håber, at statistikken kan skabe lidt sjov rundt om i de danske stuer. Vi har lavet statistik over de frækkeste navne i Danmark de sidste tre år. I år har vi udvidet statistikken, så det nu også er muligt at se, hvilke navne der topper i de forskellige landsdele”, fortæller Mathilde.

Top 10 over Danmarks frækkeste navne:

1. Lars 

2. Sigurd 

3. Mette 

4. Michael 

5. Karin 

6. Mary 

7. Torben 

8. Gudrun 

9. Peter 

10. Thomas

Dagens Gossip