Her er tingene, som mænd virkelig ikke kan udstå hos kvinder

Mænd er simple skabninger, men nogle ting kvinder gør, er helt uudholdelige .

En bruger på netforummet Reddit har stillet et spørgsmål, der har fået hundredevis af mænd til tasterne. 

- Hvad er det værste, kvinder gør, som de tror er sexet, men virkelig ikke er det?, lyder spørgsmålet, der har bragt virkelig mange interessante svar tilbage. 

Vi har samlet nogle af dem her. 

1. Overdreven solbrændthed 

- Det betyder ikke noget for mig, om det er falsk eller ægte. Når du ligner en lædersofa, har du gjort noget forkert, skriver Euphoria110. 

2. 'Duckface'

- Duckface er det dummeste, der nogensinde har været populært blandt piger på sociale medier. Nej, jeg gider ikke se, hvordan du ser ud, når du er halvejs igennem et nys, skriver RandomScreenNames. 

3. Hjælpeløshed

- Måske er det alders-relateret, men få ting for mig til at løbe så langt væk som muligt, som når en pige er frustreret over en helt simpel opgave, og de tydeligvis venter på en 'ridder', der kan hjælpe dem, skriver farmingdale. 

4. Taler med babystemme

- Det er ikke så meget babystemmen, jeg hader, men det at piger foregiver at være dumme, fordi de tror, det er sødt, skriver eyesighttoblind. 

5. Fjerner sine egne øjenbryn og tegner nye

- Jeg datede en pige i flere måneder, hvor jeg ikke var klar over, hun gjorde det. Jeg fik næsten hjertestop, da jeg så hende komme ud af badet uden øjenbryn. Hun lignede Voldemort, skriver heliotach712. 

6. Tager høje hæle på og beklager sig

- Jeg elsker kvinder i høje hæle, men når de ikke kan klare at gå i dem, burde de lade dem blive derhjemme. Så hellere tage flade sko med, der kan byttes til, når de andre bliver ukomfortable, skriver Vomath. 

7. Når de fortæller om alle de mænd, der gerne vil have dem

- Jeg tror, at de fleste piger gør det, fordi de gerne vil fremstå mere attraktive, men de fleste mænd jeg kender, vil hellere have en usleben diamant end en kvinde, som der allerede er en bunke mænd efter, skriver i_am_very_attractive

8. Beskriver sig selv som en prinsesse eller diva

- Jeg har lige slået op med en pige, jeg begyndte at date for nylig. På den anden date sagde hun, at hun hadede drama - gæt hvad der så skete, skriver chewbaccafart. 

9. Når de ikke kan tage i mod en kompliment

- Når man har givet dem en kompliment og de begynder at diskutere om, hvorfor det ikke passer. Du ER smuk, og jeg gider simpelthen ikke sidde og diskutere det her med dig, når det eneste du vil er, at høre mig sige det igen, skriver the_bubble_bowl

 

 

Dagens Gossip