Nyhedsoversigt

Du finder rigtig mange spændende historier på Dagens.dk. Langt de fleste historier har karakter af nyheder, og de er mindre vigtige om en uge, en måned eller et år.

Men vidste du, at på Dagens.dk er der også en lang række historier, der er "evergreens". Det vil sige historier, portrætter og vinkler, der bliver læst igen og igen. 

Vejviseren er en guide til disse evergreenhistorier, og du vil nedendfor kunne finde evergreenhistorier opdelt i kategorier.

Ekstremer - Det ekstraordinære

Ekstreme historier er vores sektion, hvor du kan finde historier om rekorder og ekstremer. Hvilken en ø er verdens største? Hvilken haj er den største? Hvilken bygning er den højeste i Danmark? Disse spørgsmål og mange flere er nogel af de spørgsmål, der bliver besvaret i denne kategori!

Kendte danskere - Portrætter

Kendte danskere er noget, der altid interesserer danskerne. Men hvem er de kendte danskere i virkeligheden? Her tager vi et kig bag facaden, og ser lidt nærmere på de kendte danskere. Her finder du både reality stjerner, skuespillere, politikere, youtubere og andre kendte personer i Danmark. Hvis du mener vi mangler en dansk kendis på listen, så kontakt os endelig. Dagens.dk er stedet hvor du skal kunne finde alle de kendte danskere.

Dyrenes verden

Hunde - Så mange danskere elsker hunde. Dagens.dk har lavet en sektion hvor fokus er på hunde. Du kan her læse om hunderacer, foder, opdræt, stamtræer og meget mere. 

Sundhed - Guides

Artikler om sundhed - Guides til  sundhed er utrolig vigtige for danskerne. Vi er ikke læger eller fagfolk, men journalister, der kaster os over den viden, trends og tips til folk, der ønsker et sundere liv. I denne sektion kan du finde guides, tips og tricks til et sundere liv. Husk dog på vi er ikke læger og fagfolk, så hvis du er i tvivl, så er det altid en god ide at kontakte din læge eller andre fagfolk. 

Opskrifter

Opskrifter er noget af det mest søgte på nettet og Dagens.dk har en større samling af populære retter fra Danmark og resten af verden. Her finder du opskrifter på flæskesteg, chili con carne og mange flere.

Film, Serier og TV

Artikler om film, serier og TV - I de gode gamle dage, der var der en kanal på TV, og det var det. Heldigvis har det ændret sig meget siden dengang, og her kan du finde artikler og guides til film, streamingtjenester, serier og meget mere. 

Lønninger

Løn - hvor meget tjener man som pilot, skraldemand eller pædagogmedhjælper. Dagens har kigget nærmere på løn i forskellige brancher. Det er blevet til en række "lønartikler", og det kan du læse mere om her!

Farvernes betydning

Farvesymbolik

Under bæltestedet

Artikler om sex - På denne side får du guides og artikler, som du kan bruge under dynerne. Danskerne elsker sex, og her på denne side kan du finde nogle af de sider på dagens, som tusindvis af danskere besøger hver eneste måned. Det er også den sektion på Dagens.dk, hvor du ikke skal være helt sart. Men hvis du er klar, så tag med os på en rejse under bæltestedet!

Tour de Chambre - Alt det andet

Rodeboksen - Alt det andet er vores oversigt over de historier, der er evergreens og som ikke lige passer ind i kategorierne ovenfor.

 

Denne side vil løbende blive opdateret med flere evergreens kategorier.

Dagens Gossip