1-årig døden nær efter skoldkopper udvikler sig til kødædende bakterie

En lille dreng måtte kæmpe for sit liv på hospitalet, efter en ellers rimelig harmløs infektion med skoldkopper endte helt galt.

Charlie Cave på 15 måneder måtte lægges i kunstig koma, efter han blev ramt af en kødædende bakterie. Det skriver The Sun

(Artiklen fortsætter under billedet)

I dag er Charlie Cave 19 måneder gammel og overlevede heldigvis den voldsomme sygdom. Bakterien åd sig igennem hans krop og efterlod drengen på intensivafdelingen i to uger, hvor han kæmpede for sit liv.

Lægerne måtte hasteoperere drengen. Operationen tog syv timer. På et tidspunkt så udsigterne så dårlige ud for Charlie Cave, at forældrene fik at vide af lægerne, at han formentlig ikke ville overleve.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- De troede ikke, han ville overleve operationen, og vi var stort set nødt til at opgive håbet, og vi var bare i trance, siger faderen Alan Cave.

Læs også: Mor advarer forældre til teenagere: Denne populære drik dræbte min datter

Efter operationen, hvor lægerne fjernede vævet i halsen, som var ved at blive ædt op af bakterien, måtte lægerne forsøge at holde den lille drengs kropstemperatur nede med is, fordi feberen skød i vejret.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Da det begyndte at se lysere ud for Charlie, blev det meget værre, før det blev godt igen. Hans nyrer begyndte at sætte ud, og en af hans lunger kollapsede. Det krævede 12 dage i kunstig koma, før hans lille krop stabiliserede sig.

Læs også: 15 måneder gamle tvillingepiger fundet døde i varm bil

- Det var ret frygteligt at se, og vi følte os så hjælpeløse med Charlie, der bare lå der. Han lignede ikke vores lille dreng mere. Havde vi ventet længere på at tage ham til lægen, tror jeg ikke, han var hos os i dag, siger Alan Cave.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Normalt er komplikationer i forbindelse med skoldkopper sjældne. Men Charlie Cave var heldig at overleve infektionen, der har efterladt ham med permanente ar på halsen.

Læs også: Mor advarer: Overset fare i haven gav søn alvorlige skader på tredjedel af hans krop

Alan Cave håber, at sønnens historie kan advare andre forældre. Han opfordrer folk til at søge hjælp, når der er noget galt med deres barn.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip